Blindfolding

 

Hvad er effekten ved at blindfolde og blive blindfoldet? Er der forskel på mænd og kvinders oplevelse? Og er blindfolding mere end blot at fjerne synssansen?

 

blindfold, sexolog, uddannelseDer er mange gode grunde til, at binde og blindfolde sin partner. For det første kan det have den effekt, at man får lov at have den fulde kontrol. Den anden part har altså ikke mulighed for, at gengælde kærtegn, men kan i stedet give sig 100 % hen og nyde situationen. Mange mennesker har faktisk svært ved, at give sig hen til denne nydelse, da de fleste ofte føler, at de ved at gengælde, kan vise deres taknemmelighed.

 

Samtidig giver det personen der har kontrollen, mulighed for at udforske alle områder af sin partners krop. – Måske der er områder på partnerens krop, man ikke tidligere har haft mulighed for at kæle for, kysse eller stimulere. Ved at binde sin partner, er man også den der afgør, hvor længe akten skal vare.. Man bestemmer altså selv slagets gang. – Om man vil give oralsex, massage, ride sin partner eller måske sætte sig overskrævs på sin partners ansigt.

 

Ved at blindfolde sin partner, giver det ofte kvinden mulighed for, at slippe tanken om, at være god nok. Hun frygter altså ikke, om han kan se hendes deller, eller hvad han tænker, når hun sidder ved siden af ham og kærtegner ham. – Hun føler sig ikke udsat ved sin nøgenhed, og kan på denne måde nemmere give slip og tage ham, spise ham og forføre ham, uden at tage hensyn til, om hun nu har den rette kropsstilling, om hun ser fjollet ud når hun nyder sex eller giver ham et blowjob.

 

For mange kvinder kan det samtidig være grænseoverskridende, at være den der har kontrollen, fordi det ofte er manden, der handler på sin lyst til sex, og derved har ansvaret for, at få hende i stemning. – Det betyder, at han ofte skal varme hende op, sørge for et godt langt forspil og derved også er den, der har kontrollen. – Men kvinder kan få lige så meget ud af, at skabe denne nydelse hos partneren, og vil opleve, at manden har en anden side, end den seksuelt kontrollerende. – At han også kan nyde at blive forført og ”taget”, ligeså vel som kvinden kan.

 

At blive bundet og blindfoldet:
For mange kvinder kan det være en hjælp, at være bundet og blindfoldet. – Det giver dem mulighed for at ”slippe” og give sig hen. – At være til stede, og nyde det, som hun ikke kan se eller afværge. Det understreger ofte mandens maskuline rolle, at han har kontrollen og lader sine hænder vandre på hendes krop.

 

At være blindfoldet, er lidt ligesom strudsen, der stikker hovedet i jorden – ”Nu kan han nok ikke se mig”, hvilket giver hende mulighed for at slippe frygten for, om han vurderer hendes udseende. – I starten kan det måske være svært, men når først, hans hænder har været på alle områder af hendes krop, overgiver hun sig som regel. – Nu har han jo ligesom både set og berørt alle områder på hendes krop, så hun kan derfor ikke længere skjule, om hun har et kilo eller 2 for meget på sidebenene, og er ikke som blindfoldet i stand til, selv at se de kilo, som hun måske tænker, at hun har får meget. – Og på dette tidspunkt bliver det som regel også ligegyldigt for kvinden – fordi hun allerede har overgivet sig.

 

Ved at være blindfoldet bliver kvinden heller ikke distraheret. Kvinder har en tendens til, indtil de er 100 % tændt, at tænke på vasketøjet, bemærke spindelvævet i loftet, om planterne skal vandes og meget mere. Når de ikke er i stand til at se omgivelserne, er det også nemmere, at slippe tankerne. – Ikke på en sådan måde, at hun ikke stadig kan komme i tanke om, at de er løbet tør for mælk, men det er nemmere, at slippe tanken igen, og hengive sig til den berøring, som hun kan fornemme på sin krop, men ikke kan forudse, fordi synssansen er taget fra hende. – Reaktionerne på berøringen kan derfor virker stærkere, fordi de ikke kan forudses, og derfor næsten kan føles som små stød, der løber gennem hendes krop.

 

Ved at være bundet, har man ikke mulighed for at forudse, hvad partneren har i tankerne. – Han kan altså forføre og tænde hende på mange forskellige uventede måder, ved for eksempel at indbringe isterninger, olie, sexlegetøj og meget mere. Det gør sex til mere end bare sex, fordi det at være bundet og blindfoldet har en stor positiv effekt under forspillet. – Når kvinden først er tændt, har det ikke den samme store betydning, andet end at hun fortsat ikke er i stand til, at gengælde hans kærtegn, men i stedet giver hende mulighed for, udelukkende at tage imod og være under kontrol.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
(Next Post) »