Ensom efter sex

 

Ensom efter sex, sexolog uddannelseHar du prøvet at ligge tilbage med følelsen af, at være en sædcontainer? Hende man tømte sig op i? Hende man brugte, når man skulle have lettet trykket? Hende der ikke fortjente kærlighed, og som ikke var værd at elske, og bruge mere tid på, end blot den tid, hvor han varmede dig op til, at sprede dine ben?

 

– Og var dit ønske i virkeligheden, at føle dig elsket, og værd at være sammen med? Var dit ønske i virkeligheden, at finde ham, der smeltede dit hjerte, og som du kunne bygge rede sammen med? Var dit ønske, at tro på, at nogen ville dig, mere end blot til han var kommet?

 

Så deler du den følelse med rigtig mange andre kvinder! – Kvinder, som har svært ved at sætte grænser for sig selv, som tiltrækkes af den forkerte type, og som desperat søger efter at blive fyldt op gennem andre, fordi det er svært, at fylde sig selv op, med den rigtige form for kærlighed og selvrespekt!

 

Dette på trods af, at vi mennesker i virkeligheden udvikles gennem relationen til andre mennesker, og specielt relationen, hvor vi bliver udfordret følelsesmæssigt! Fordi vi gennem kærlighed bliver sårbare, og derved er åbne for at ændre os, finde kompromisser, og samtidig føler os værdsat! – Men hvad nytter det, hvis typen vi tiltrækker, har nok i sig selv, og ikke skænker morgendagen en tanke? Han er jo allerede ude af døren, inden I overhovedet når soveværelset! Og dog lagde han så mange kræfter i, at skabe den rette stemning, og få dig til at føle dig tryg og godt tilpas! – Men han ved lige præcis, hvilke knapper han skal trykke på! Han ved præcis, hvordan han skal åbne dig, for at få det, som han i virkeligheden stræber efter – en udløsning! Og allerede efter den første udløsning, fornemmer du, at han trækker sig! Allerede der, ryger den store interesse. – Allerede der, begynder han at tage dele af sit tøj på, fordi han mentalt er ved at finde en mulighed for, hurtigst muligt at komme ud af døren – uden det dog skal virke som en afvisning, for han vil jo gerne kunne bruge dig igen en anden gang!

 

Men hvis ansvar er det, at sætte en stopper for det? Er det tilfredsstillende for dig? Får du det, som du gerne vil have? Får du dækket dine behov for kærlighed og omsorg, på de få timer, som han sætter af til dig? Eller hungrer du i virkeligheden efter, at forlænge følelsen, og slippe for den pinlige situation, når du i virkeligheden helst ser at han bliver, men tydeligt mærker, at han selv ønsker at komme af sted?

 

De fleste kvinder oplever, at blive sårbare efter sex! Det er netop efter sex, at de har brug for at mærke, at manden værdsætter det, som hun lige har ”givet” ham – nemlig en bid af hende – et stykke af hendes sjæl! – Men for mange mænd hænger det ikke sammen på samme måde! – I hvert fald ikke for den type, som har svært ved at knytte sig følelsesmæssigt til nogen! Den type, som føler sig hævet over andre mennesker, som tror, at verden alene drejer sig om dem, som tror at kærlighed handler om at straffe, fordi de i virkeligheden selv har oplevet, at blive svigtet, at de mennesker, de som barn var tæt knyttet til!

 

Men gælder det så også et lørdagsknald med en tilfældig fyr? – Nej, et engangsknald er som oftest noget begge parter er indforstået med! – Der er dog kvinder, som håber på mere, som higer efter kærlighed og anerkendelse, men som henter det de helt forkerte steder! – Som i øjeblikket føler sig attraktive, og værd at elske, men som dagen efter, når ”branderten” er gået ud af døren, ligger tilbage med den samme flade fornemmelse, og følelse af ensomhed! – Fordi de fleste kvinder i virkeligheden leder efter en, som de kan bygge rede med!

 

Alt i alt afhænger det af kvindens selvværd, hvor vidt hun er i stand til at sætte grænser for sig selv og passe på sig selv, uden dog at blive totalt modstander af kærlighed og forpligtelser!

 

Det hele afhænger af, hvilken form for opmærksomhed hun ønsker, og om hun er i stand til at gennemskue, hvad mandens mål og behov er! Det afhænger af, om hun desperat giver ham det han ønsker, for der igennem at mærke hans interesse! – I virkeligheden burde hun nemlig gemme denne lille fornøjelse, indtil hun var sikker på, at han også ville hende dagen efter – og dagen efter igen! Indtil hun ikke længere frygtede, om hans interesse var ægte, eller om målet var så snævert, at det udelukkende handlede om, at finde et sted at placere sin sæd, for at komme ud i den store verden igen, med skyklapper på, med følelsen af, at have nedlagt endnu et bytte!

 

Men hvordan kan man, som kvinde med et lavt selvværd, gennemskue, hvilken type mand man har indfanget? Ofte kan du være sikker på, at manden kan gennemskue dit lave selvværd! Han turde nemlig ikke gøre dette, mod en stærk og selvbevidst kvinde, fordi han i denne sammenhæng ville føle sig underlegen!

 

Find først og fremmest ind til din egen seksualitet. – Find derefter ud af, hvad det er, du gerne vil! Vil du gerne finde en mand, som du kan give dig hen til, og som giver dig en dejlig mavefornemmelse, også efter sex? Så gå uden om charmøren! Han har nemlig udviklet dette gen, for at kunne sparke benene væk under dig, for at få det, som han gerne vil have! – Som regel er han bange for at knytte sig følelsesmæssigt, hvorfor det meste af det han udsender, er ren facade! – I virkeligheden er han nemlig en underlig støbning, med en kæmpe portion selvtillid, men uden selvværd! Han føler sig overlegen, og lægger vægt på sin bil, hans økonomi og udstråler at han har styr på det hele! – Men kan han sidde ned i længere tid af gangen, og føre en seriøs samtale? Kan han tale om følelser og nederlag, uden at grine ironisk og være hævngerrig? Har han sunde sociale relationer, et godt netværk og gode interesser? Går han op i, hvordan andre mennesker har det? Rummer han empati og indlevelse.

 

Lyt til din intuition, for den har det med at have ret! Ofte taler hjertet bare højere end intuitionen, hvorfor kvinder med lavt selvværd har det med, at begå de samme fejltagelser alt for mange gange!

 

Øv dig på det du er mindre god til, og se det som en udfordring, når det ikke lykkes de første par gange! – Dyrk det, som du er god til, og bekræft dig selv i, hvor god du egentlig er til det! Lad være med at fortæl dig selv, at det kan alle de andre jo også, for hvis tingene hang sammen på den måde, så ville alle mennesker have lavt selvværd!

 

Dyrk de mennesker, som roser og anerkender dig! – Hvor du kan være dig, og hvor du får følelsen af, at det er godt nok! Forkæl dig selv, få en ny frisure, tag et fodbad, og dyrk dig selv! Gør det til et ritual, mindst en gang om ugen, at gøre noget ekstra godt for dig selv! Skriv det ned, hver gang du får en negativ tanke, og spørg dig selv, om den tanke er realistisk! Når du føler behov for at føle dig værd at elske med, så elsk med dig selv! Gør det til en måde at forkæle dig selv, når du giver dig selv en orgasme! – Ved du ikke hvordan du skal gøre, så øv dig! Læs bøger om personlig udvikling, tag på kurser og gå ud og hør foredrag! Tag veninderne med, og før du ved af det, så møder du ham! Ham som giver dig den følelse, som du i virkeligheden hungrer så meget efter!

 

Følelsen af, at være værdsat! Følelsen af, at blive set og hørt! Følelsen af, at have fundet din sjæleven! – Ham som vil dig i dag – i morgen og dagene derefter! Ham som fuldender dig, og ham som elsker, at lægge sig under dynen, og betragte dig, mens du sover! Ham som har sunde sociale relationer, som vægter materielle goder højt, men som vægter kærlighed og samhørighed højere! Som hviler i sig selv, og som ser en ære i, at gå med dig ved sin side!

 

Du er en ener! Det er vi alle sammen! Vi fortjener alle at leve et liv i kærlighed! Vi fødes af kærlighed, og fortjener at leve i kærlighed! Stol på dig selv. – Du er uden tvivl det værd!

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »