føler mig klar til sex

Hej brevkasse.

Klar til sex, sexolog uddannelseJeg har en kæreste, som jeg har været sammen med i nogle måneder. Vi har kun kysset og jeg har fået lov at røre ved hendes bryster. Men længere har jeg ikke fået lov at gå. Hvordan kan jeg give hende lyst til sex? Vi er begge 2 jomfruer, men jeg føler mig klar til at have sex med hende.

Hilsen dreng 16 år.

____________________________________________

 

Hej dreng 16 år.

Dejligt at høre, at din seksualitet blomstrer og du er nysgerrig på at gå skridtet videre. Det er sådan, at mennesker udvikler sig meget forskelligt. Derfor er det også forskelligt, hvornår man hver især føler sig tryg ved at tage det store skridt det er, at have sit første rigtige samleje. For nogen kræver det rigtig meget tryghed, og måske er det det, der gør sig gældende for din kæreste. Måske er hun usikker, og måske frygter hun, om det vil gøre ondt. Det kan også være, at hun gør sig overvejelser om, om tidspunktet føles rigtigt eller måske gør sig tanker om, om jeres forhold står så stærkt, at hun lige nu føler sig parat til, at det lige præcis skal være dig, som hun skal dele den store oplevelse med.

Hvis du virkelig holder af hende, så undlad at presse hende. – Det handler ikke om at overtale hende, men om at gøre hende tryg. Det handler om, at hun føler sig tryg ved dig, det du gør og ikke mindst dine motiver. Måske er hun optaget af, om du mest vil have sex med hende, for at have sex, mere end du vil have sex med hende, på grund af hende. Og det langt fra det samme. For hende er det vigtigt, at motivet er, at du har lyst til at komme tæt på hende, fordi du holder af hende og er tiltrukket af hende. Hvis det er mere er for at give slip på jomfrudommen, og kunne prale overfor vennerne, så er motivet ikke det rigtige for hende.

Sørg for at være tålmodighed. Og giv dig god tid til et langt ømt forspil. Jo mere hun slapper af og føler sig tryg ved dig, jo større er sandsynligheden for, at hun på et tidspunkt får lyst til at gå skridtet videre. Men respekter det, hvis hun har brug for, at der går nogle måneder mere.

Mange hilsner Tanja Rahm.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »