Han onanerer!

Hej brevkasse.

jeg har haft den samme partner i snart 7 år. Vi har en datter på 6 måneder, og dyrker ikke længere sex ret ofte. Når det sker, så er det primært i weekenderne, fordi jeg føler mig for træt i hverdagene. Jeg kan ikke undgå at se, når min kæreste har onaneret, og mit spørgsmål går derfor på, om det er normalt at føle sig uelsket, fordi man ved at han gør det? Før i tiden betød det ikke noget for mig, men det gør det nu. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre!

Håber I kan give mig et svar.

Hilsen H.

___________________________________________________________________

 

Kære H.

Umiddelbart lyder det som om, at din største frustration går på, at du måske har dårlig samvittighed over, at du ikke har lyst til sex særlig ofte, og derfor bliver frustreret over, at din kæreste må bruge onani som en nødløsning.

Man kan naturligvis reagere på flere forskellige måder, men vi vil opfordre dig til, at værdsætte, at han prioriterer at onanere, frem for at lægge et pres på dig. (Eller værre endnu, er dig utro!)

Samtidig vil vi opfordre dig til, at få en snak med ham, hvor du fortæller ham, at du bliver ked af det eller frustreret, fordi du ved at han onanerer, og at det naturligvis ikke er ensbetydende med, at han ikke må gøre det, men at du kunne have brug for at få en snak om, hvordan I får prioriteret sex og samvær, eller i hvert fald finder en løsning, som I begge kan være tjent med.

Vi har tidligere nævnt Sex og Samlivs spillet, men gør det lige igen, for det kunne være en rigtig god indledning for jer, i forhold til genfinde lysten og nærheden i jeres forhold. Erotic4Real handler ikke udelukkende om sex, men hovedsageligt om lyst og følelser.

I kan læse meget mere om spillet på www.erotic4real.dk

Samtidig vil vi foreslå jer, at eksperimentere lidt med sensualitetstræning. Det er en god måde at være intime og finde ind til hinanden, uden at udgangspunktet er sex. I kan læse mere om sensualitetstræning i en artikel her på hjemmesiden.

Venlig hilsen
Tanja Rahm

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
(Next Post) »