Han vil have sex med andre!

 

sexolog

 

Kære brevkasse.

jeg er en pige på 18 år. Har været sammen med min kæreste i snart et halvt år og nu er vi nået dertil, hvor vi ikke ved, om vi skal gå fra hinanden eller ej!

Vi har stadig følelser for hinanden, men han har fortalt, at han har lyst til at have sex med andre piger. Han har ikke været mig utro men vi er begge sikre på, at det kan komme dertil.

Jeg aner ikke hvad jeg skal stille op, for selvfølgelig har jeg ikke lyst til at skulle dele min kæreste med nogen. Jeg synes også vi har det godt sammen så jeg har heller ikke lyst til at gå fra ham! Hvad skal jeg stille op?

venlig hilsen
HD

____________________________________________________________________

 

Kære HD

Du kan vælge mellem pest eller kolera! – For at sige det mildt.

Du ved, at der er en risiko, for at han måske vil være sammen med en anden på et tidspunkt, og samtidig har du ikke lyst til at dele ham med nogen! Du har heller ikke lyst til at gå fra ham, fordi du synes I har det godt sammen, på trods af, at din kæreste selv tænker, at der en risiko for, at han på et tidspunkt vil være dig utro.

Vores bedste bud er, at du arbejder med dit selvværd! Du er meget mere værd end det! Du skal finde en mand, som vil dig, og ingen andre.. – Du skal ikke gå rundt med en ubehagelig mavefornemmelse, fordi din kæreste har gjort dig opmærksom på, at han måske kan finde på at være sammen med en anden!

Du kan også vælge at give ham fri, – og sige til ham, at usikkerheden for dig er ensbetydende med en evig frygt, og at du derfor vil give slip på ham i 3 måneder. – Det kan give ham en mulighed for at få afprøvet det han eftersøger, og du kan finde ud af, at der måske er meget bedre fyre ude i den store verden, som vil elske med dig – og kun dig!

Uanset hvad, så kan vi ikke fjerne hans lyst til at have sex med andre piger! Vi kan heller ikke hjælpe dig til at skulle acceptere denne viden, men vi kan gøre dig opmærksom på, at vi tænker, at du er bedre tjent uden ham, uanset om I i det daglige har det godt sammen!

Et parforhold handler om mange ting – og en af dem er tillid! – Der er forskel på at være ærlig omkring sine lyster, og så gøre opmærksom på, at man måske med tiden kan finde på at være utro! – Er det fordi du ikke vil være med på hans fantasier? Eller fylder hans seksualitet så meget, at han føler sig nødsaget til at afprøve nogle flere ting, inden han slår sig ned?

Afgørelsen er din, men vores bedste råd er, at du finder en kærlig mand, som har afprøvet det han skulle, og som er parat til at indlede sig 100 % i et forhold, og som kun nævner en 3. kvinde, hvis I sammen finder ud af, at dette kunne være sjovt at prøve.

Vi sender vores kærligste tanker,
Center For Sexologisk Rådgivning.

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)