Hans penis bliver slap

Hej brevkasse.

Hans penis bliver slap, sexologskole

jeg er en pige på 16 år der kommer sammen med en dreng på 15 år. Vi har lavet mange forskellige seksuelle ting sammen. Han er dog jomfru, hvilket jeg ikke er. Vi vil gerne have rigtigt samleje, men efter et vellykket forspil, bliver hans penis slap.

Hvad skal vi gøre?

Hilsen pige 16 år.

 

______________________________________

 

Kære pige 16 år.

Måske oplever din kæreste at blive nervøs. Det kan være at han føler at han skal leve op til noget, fordi han tænker at du måske vil sammenligne ham med tidligere sexpartnere. Uanset hvad, så tænker jeg at det kan være en god idé at spørge ham, om han tænker at det kan være årsagen og så fortælle ham, at dette ikke er tilfældet.

Når han kan få rejsning under forspillet, så er der ikke noget der tyder på, at det bunder i et fysiologisk problem. Der er altså ikke noget grund til at opsøge lægen, da denne højst sandsynligt ikke kan gøre noget ved det.

Til gengæld kan du måske med din erfaring, gøre det trygt, roligt og afslappet, så han ikke føler at han skal leve op til noget eller skal præstere noget bestemt. – Når det først er lykkedes, og han har haft succes med det et par gange, så er jeg sikker på, at han ikke længere vil opleve problemet. – Men hvis han er styret af forstyrrende tanker, som gør ham usikker, nervøs eller utryg, så er det svært for selv den mest erfarne mand, at holde rejsningen. Måske kunne det være en fordel, at der ikke lå et pres på ham om, at det absolut skulle afsluttes med et samleje, men at du gav udtryk for, at I bare skulle kysse og kæle. På den måde kunne han være den, der afgjorde hvornår tiden var inde. – det ville den højst sandsynlig være, når han var så afslappet, at tankerne var helt forsvundet.

Nyd i stedet den nærhed I har, når I kan gøre en masse andre seksuelt eksperimenterende ting sammen. Samleje er jo kun en lille del af den seksuelle akt. – Og den skal nydes til fulde.

Mange hilsner Tanja Rahm.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »