Her bliver du ikke kun Sexolog

Her bliver du ikke ”kun” Sexolog!

Sexolog

Her bliver du både Sexologisk Rådgiver, LifeCoach, Kognitiv terapeut og Parterapeut.

 

 

Begrebet sexolog lægger primært vægt på emner der vedrører seksualitet og seksuelle problemstillinger . – Seksualitet er til gengæld et begreb der dækker over mange aspekter af tilværelsen, fra spæd til alderdom og alt hvad der ligger der imellem, både i forhold til udviklingen af empati, tillid, tryghed og meget mere. Alligevel er der ligeså mange vigtige aspekter, som ikke nødvendigvis berører seksualiteten, men som alligevel vil have en betydning og som spiller en stor rolle i det terapeutiske arbejde.. – Og i bund og grund, så er der jo ofte en større sammenhæng mellem det psykologiske, sexologiske og det sociologiske felt, hvor de kan være svære at adskille.

 

sexologisk rådgiver, lifecoach, kognitiv terapeut, parterapeut

 

Derfor lægger vi vægt på at ruste dig til at arbejde med mere end blot seksualitet.

 

Det betyder at du kan arbejde med mange forskellige problemstillinger, som kan handle om identitet, krise, sorg og meget, meget mere. Og du får selvfølgelig de bedste metoder som udgangspunkt for det terapeutiske arbejde.

 

Det handler om træning af og tryghed ved brug af metode!

 

Derfor vil du undervejs på uddannelsen skulle gennemføre et individuelt terapeutisk forløb. Du vil også være forpligtet til at deltage i Supervisions- og samtalegrupper, ligesom du undervejs på hele uddannelsen vil blive trænet i det terapeutiske arbejde, i brug af metoderne og i trygheden ved at bruge dem korrekt… – Her mener vi nemlig at du skal være i stand til at bruge metoderne, samt have trænet de nødvendige færdigheder, som bl.a. handler om at skabe det trygge rum, undgå projicering, viden om tavsheds- og oplysningspligt, viden om klientkontakt og meget mere, før du går i gang med at udøve terapi.. – Her øver vi på hinanden, hvilket skaber tryghed for de klienter du senere hen vil få.. – De skal nemlig ikke være prøve-kaniner, med risiko for at færdighederne endnu ikke er helt integreret.. – Det er de til gengæld når du er færdig med din uddannelse..

 

Vi tilbyder dig en all-round-uddannelse.. – Ikke en overfladisk ”jeg kan det hele” – uddannelse, men en uddannelse som ud fra et stort erfaringsgrundlag har samlet ALT det bedste, til gavn for dig og de klienter der søger kvalificeret og professionel, men humanistisk og medmenneskelig empatisk terapi… – Her bliver du ikke eksperten.. – Men du får alle kvalifikationerne til at få eksperten frem i lyset hos den klient der sidder over for dig….

 

Se, det kalder vi en kvalificeret Sexologisk Rådgiver, LifeCoach, Kognitiv terapeut og Parterapeut…

 
 

 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus