er jeg til drenge eller piger

Hej brevkasse.

Hvad er jeg til?, coaching, uddannelse, sexologJeg er i tvivl om, om jeg er til piger eller til drenge, eller måske begge dele. Hvordan finder man ud af, hvad man er til.

Hilsen pige 16 år.

_____________________________________

 

Hej pige 16 år.

Det er ikke spor ualmindeligt, at man i sin seksuelle udvikling, oplever at være tiltrukket af begge køn. Det kan både være fysisk, men det kan også bare være i fantasien, hvor man tænker på, hvordan det mon ville være, at være sammen med en af samme køn. Nogle få opdager tidligt, at de er enten homo-, bi- eller heteroseksuelle, og andre opdager det først senere. Der er ikke noget decideret rigtigt tidspunkt. Til gengæld handler det meget om, hvornår man begynder at interessere sig kærlighed, sex og parforhold. Nogen er jo mere optaget af interesser og venner, og begynder derfor først senere at interessere sig for det seksuelle aspekt. Andre starter meget tidligt, nogen helt ned til 10-11 år, hvor de begynder at skrive kærestebreve og måske oplever deres første uskyldige forelskelse. Men som sagt er der ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, at du mærker efter i din krop og lytter til dens signaler. For den kender svaret, før du bliver fuldt ud bevidst om det.

Nogen oplever at de eksperimenterer med begge køn.  Det kan være at man som helt ung har leget kærester med sine veninder eller at man måske allerede i børnehaven var optaget af at lege far, mor og børn. Andre oplever at starte deres seksuelle rejse med det modsatte køn, for senere at finde ud af, at de faktisk var til det samme køn. Kun du kender svaret, og uanset hvad du er til, så er du helt normal og bør ikke leve i skjul med din seksuelle præference.

Mange hilsner Tanja Rahm.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)