Hvor langt kan penis trænge op analt?

Hej brevkasse

Jeg er en pige på 19 år, der gerne vil vide, hvordan og hvor langt penis kan trænge op analt.

Hilsen Hende

______________________________________________________________________

 

Hej Hende

Endetarmen er omkring 15-20 centimeter lang og begynder og slutter med ringmuskler. Det vil sige, at hvis man trænger hurtigt ind i anus, så vil musklerne krampe og trække sig sammen, og det vil for de fleste være enormt smertefuldt.

Men anus er, ligesom mange andre områder, en erogen zone, og nogen synes, det er rart at blive kælet omkring endetarmsåbningen og lige inden for. Endetarmen kan udvide sig meget, hvorfor den oftest vil tilpasse sig størrelsen på penis.

For nogen er det smertefuldt, hvorfor de ikke tænder på det, og andre finder det både rart og ophidsende. Men penis kan altså trænge lige så langt ind, som endetarmen er lang – både på mænd og kvinder.

Men når det kommer til indtrængen med penis, så kræver det et forholdsvis stort forarbejde. Anus skal for det første være smurt godt ind i glidecreme, og så er det vigtigt, at man langsomt varmer anus op og får ringmusklen til at udvide sig stille og roligt.

Det største ubehag kan være, når penishoved skal trænge ind. Det er af mange blevet beskrevet som følelsen af, at man er på toilettet og skal lave andet end blot at tisse. Men når penis først er inde, så skulle det “værste” være overstået. Som modtager er det vigtigt, at man guider partneren. Måske kan det være nødvendigt at bede partneren holde sig i ro i 10-15 sekunder, før han begynder at trække sig ind og ud.

Der kan også være stor forskel på følelsen, afhængig af stillingen man sidder/ligger i. For nogle er det rarest at blive taget bagfra, og for andre kan det føles bedst, hvis de sidder ovenpå, da det på den måde er dem, der kan bestemme farten.

Desuden skal man ved analsex tage højde for, at smittefaren er større end ved almindeligt samleje. Det skyldes, at der meget nemt kan opstå rifter i endetarmen samtidig med, at slimhinderne er meget tynde, hvorfor blod kan udveksles. Samtidig skal der tages hensyn til, at kolibakterier kan spredes, hvis ikke man bruger kondom. Under alle omstændigheder er det vigtigt at penis vaskes grundigt efterfølgende, så der ikke overføres bakterier til skeden, som kan resultere i både blærebetændelse, svamp, underlivsbetændelse og meget mere.

Venlig hilsen
Tanja Rahm

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »