Jeg elsker dig fordi…

 

Når konflikter hober sig op, kan det være svært at pege på de gode ting ved partneren. Opmærksomheden er primært rettet mod irritationsmomenter og frustrationspunkter, hvorfor kærligheden synes at glide i baggrunden.

 

Udgangspunktet for en god dialog er, at begge føler sig trygge og elskede. – Ellers giver det ingen mening, at åbne op for sine inderste tanker og følelser.

 

Nedenstående punkter er et forslag til, hvordan I sammen eller hver for sig kan sætte fokus på de ting, som også fylder i jeres relation. – Start derfor samtalen med, at fortælle hvad I hver især holder af og værdsætter. – Så er det meget nemmere, at være positiv over for de svære emner. – Find minimum 3 ting under hvert punkt…

 

1) Jeg elsker dig fordi…

 

 

2) Jeg sætter pris på at du gør følgende for mig…

 

 

3) Jeg værdsætter følgende af dine personlige egenskaber…

 

 

4) Jeg forsøger at vise min kærlighed ved at gøre følgende…

 

 

5) Jeg vil øve mig i at blive bedre til at…

 

  

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »