Livs-foredrag: At leve med Borderline

 

Tanja rahm, center for sexologisk rådgivning, sexologisk rådgiver uddannelseTanja Rahm er 35 år, mor til Amalie på 10 år og uddannet sexolog, coach og hypnoterapeut. Hun er forfatter til bogen “A-Z Kærlighed og Seksualitet” og har været praktiserende terapeut, underviser og foredragsholder siden 2005.

Som 16-årig fik hun stillet diagnosen grænsepsykotisk, som i dag dækker over Borderline. Det bød på en ungdom med selvskadende adfærd, grænseløse seksuelle aktiviteter, en årrække i prostitution og misbrug, og ikke mindst, utallige tanker om selvmord. Tanja fortæller hudløst ærligt om sit liv og de konsekvenser sygdommen har haft, både i kærlighedslivet og i relationer generelt. Hun fortæller også om baggrunden for sin Borderline, og om vejen til at forstå sine egne tanker, følelser og strategier, så hun kunne leve et liv med troen på, at hun var værdig til det gode liv. Det krævede udover en lang årrække i terapi også, at hun bevidst tog ansvar for alle de følger, som Borderline ofte inkluderer. – Blandt andet kærlighedsafhængighed, isolation, depressioner, perioder med lykkepiller, spiseforstyrrelser og manipulerende handlinger som overlevelsesstrategi.

Uanset om du er diagnosticeret med Borderline, er pårørende til én med Borderline, arbejder med terapi eller blot er nysgerrig på at høre om diagnosens indflydelse og betydning, så vil dette foredrag give dig en stor forståelse for de tanker og følelser der ligger til grund for de destruktive handlinger.

Vil du ha’ en introduktion til Tanjas historie? Så kan du læse den HER

Prisen er 100 kr. pr. person og kræver minimum 15 deltagere

Foredraget varer ca. 2 timer, inkl. en kort pause. Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål som eventuelt kan lægge op til debat..

Tag veninden, kæresten, kollegaen eller et familiemedlem i hånden, og kom og hør dette gribende foredrag.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus