Livs-foredrag: Følgerne af prostitution

Tanja Rahm er 35 år og uddannet sexolog, coach og hypnoterapeut. Hun er forfatter til bogen “A-Z Kærlighed og Seksualitet” og har været praktiserende terapeut, underviser og foredragsholder siden 2005.

Tanja rahm, center for sexologisk rådgivning, sexologisk rådgiver uddannelseSom 20-årig valgte Tanja at ringe til en massageklinik. Det blev til 3 år i prostitution, på massageklinikker, i saunaklubber og som escortpige. Det sidste år i branchen supplerede Tanja sin tilværelse med stoffer, for at kunne udholde de overgreb, som hun tillod mod sig selv, sin krop  og sin psyke. Tilværelsen som prostitueret førte både depressioner og indlæggelser med sig, samtidig med, at hun forsøgte at leve et normalt liv med en kæreste, venner og byture.

Men livet som prostitueret var langt fra en dans på roser… – Her fandtes begrebet “den lykkelige luder” ikke, selvom Tanja gjorde et ihærdigt forsøg på at lade som om at lykken var gjort… Men guld og gucci havde intet med lykke at gøre.. – Dog skulle der gå 3 år, før Tanja havde modet og styrken til at forlade branchen…

I dette fordrag fortæller Tanja åbent og ærligt om livet som prostitueret, om prostitutionens betydning og de følger det havde, at sælge sin krop til sexkunder, som jævnligt overskred hendes grænser, som ind imellem forgreb sig på hende, pruttede om prisen og fik hende til at hade sig selv mere og mere.

Tanja fortæller også om følgerne af en årrække i prostitution, om problemerne med tillid, tryghed, troskab og seksualitet.. Om udfordringerne ved de nære relationer, og den store mistillid der voksede hende over hovedet..

Tanja Rahm var prostitueret fra hun var 20-23 år. Det sidste år i prostitution tog hun masser af stoffer, inden hun til sidst stod over for 2 valgmuligheder. Enten kunne hun springe ud af sit vindue fra 3. sal og ellers måtte hun gribe sin fanden-i-voldskhed og begynde på et nyt kapitel. Tanja valgte det sidste, men det var ikke uden bump på vejen….

Prisen er 100 kr. pr. person og kræver minimum 15 deltagere

Foredraget varer ca. 2 timer, inkl. en kort pause. Derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål som eventuelt kan lægge op til debat..

Tag veninden, kæresten, kollegaen eller et familiemedlem i hånden, og kom og hør dette gribende foredrag.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus