Min kæreste klistrer

Hej brevkasse.

sexologisk rådgiverJeg er en pige på 24 år som har været sammen med min kæreste i 4 år. Han er rigtig dejlig og jeg elsker ham meget højt. Problemet er bare at jeg ikke gider have sex. Vi gør det ca. 1 gang om ugen, selvom jeg sagtens kunne nøjes med en gang om måneden. Når vi har sex får jeg som regel altid orgasme, men hvis jeg tilfældigvis ikke får det, så har jeg lyst til at græde. Hvad kan årsagen være? Min kæreste ved det ikke.

Min kæreste har for nylig sagt, at han har brug for mere sex. Jeg kan godt forstå ham, og har derfor føjet ham! Lader som om jeg havde lyst, og venter bare på, at det er overstået! Men efterfølgende brokker han sig så over, at jeg kommer for hurtigt!

Min kæreste siger at mit problem er psykologisk. Han vil gerne have at jeg snakker med nogen om det. Jeg er en ganske pæn pige med en fin krop osv. Dog er jeg utrolig genert (ikke overfor min kæreste) og mit selvværd er ikke for godt.

Jeg er lidt for hård i min væremåde og jeg er træt af at han hele tiden klistrer. Jeg elsker at kysse og kramme og fortæller ofte hvor meget jeg elsker ham. Men alt det andet vil jeg helst være foruden. Tror måske det har noget med mit selvværd at gøre. Jeg har aldrig været vant til at være åben omkring sex, og slet ikke hjemmefra.

Når alt kommer til alt kan jeg slet ikke finde ud af hvad der er galt. Jeg har det godt i hverdagen, lidt stresset arbejde, men ellers ikke noget at nævne. Skal jeg gå til en psykolog eller en sexolog?

Håber I kan hjælpe mig.
Hilsen fra AE

________________________________________

 

Kære AE

Først og fremmest er det dejligt at høre, at du har fundet en kæreste, som betyder så meget for dig. – Når det er sagt, så tænker vi umiddelbart, at det er blevet for meget hverdag! Han tænder dig måske ikke helt som han gjorde en gang, og det er måske blevet svært for jer, at finde tid og lyst til at overraske og forkæle hinanden, ud over det sædvanlige!

Du skriver at han klistrer, og det plejer at følges meget godt ad! Han mister sin maskulinitet, du ved hvor du har ham, og den ekstra glæde der er i, enten at savne ham, blive smigret over ekstraordinære ting han gør, mangler i forhold til den gnist, som der helst skulle være!

Ofte går par nærmest i symbiose, hvorfor man oplever at være mere som bror og søster, end som mand og kvinde. Partneren bliver en selvfølge, og man tænder derfor ikke længere på vedkommende. Der udover er det ikke usædvanligt, at man i perioder oplever, at miste lysten til sex. Som du selv er inde på, så kan der være flere aspekter der spiller ind, i forhold til din nedsatte lyst og prioritering af sex.

Du nævner blandt andet at du er genert, hvilket kan medføre, at det kan være svært at hengive sig til sex, fordi en seksuel handling kræver, at man åbner sig og giver af sig selv, både kropsligt og følelsesmæssigt. – Det kan blandt andet være derfor, at du græder efter sex, fordi du har tilladt dig at være åben og modtagelig for den kærlighed, som din kæreste giver dig gennem sex. Måske din gråd også kan skyldes, at du føler, at det du lige har medvirket i, er skamfuldt og derfor gør dig trist til mode. – Det behøver ikke nødvendigvis at handle om, at din partner ikke i dette tilfælde, får givet dig en orgasme.

En sexolog vil bestemt kunne være med til at afdække årsagen til de ting, der går dig på, og ikke mindst kunne give dig værktøjer til at komme videre. Du vil også blive hjulpet i forhold til dit selvværd, så du kan blomstre og lære at give dig hen og nyde sex.

Du ønskes alt det bedste.

Mange hilsner
CFSR

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »