Min penis drypper

 

Hej brevkasse.

min penis drypper, uddannelseHver gang jeg tænker på sex, eller ligger sammen med en pige, så begynder min penis at dryppe. Det er ikke en gang altid at jeg har fået rejsning, men alligevel kan den dryppe så meget at pigen tror jeg er kommet. Jeg synes ikke det lugter af sæd og jeg kan sagtens få almindelig sædafgang når vi har samleje eller hvis jeg onanerer. Er det normalt at dryppe så meget?

Hilsen dreng 15 år.
_______________________________________________________________

 

Kære dreng 15 år.

Noget tyder på, at det du oplever, er en større omgang præsperm. Det er ikke spor ualmindeligt, at den drypper i begyndelsen. I virkeligheden er det så fin en mekanisme, at kroppen helt automatisk udskiller præsæden for at rense urinrøret før en eventuel sædafgang. – Det gør den, for at sæden ikke skal rammes af bakterier fra urinrøret, som kan dræbe sædcellerne før de skal befrugte et eventuelt æg hos kvinden. (I dit tilfælde skal du helst ikke ud og gøre nogen gravid, men det hører til forplantningsevnen, ligesom unge piger får menstruation og er kønsmodne, selvom de endnu ikke ønsker at være gravide). Dog skal det siges, at præspermen også kan indeholde sædceller, og at der derfor er en risiko for graviditet, hvis I ikke beskytter jer.

Derudover, så tænker jeg, at du skal se din præsperm som et krydderi. – Du kan nemlig ikke gøre noget ved det, så i stedet for at bruge energi på at ærgre dig over den, så inddrag den i legen. Den fungerer fint som glidemiddel, hvis hun ellers beskytter sig, og det er en fast partner, hvor I begge er blevet tjekket for kønssygdomme.

Præspermen stammer fra de cowperske kirtler, der sidder lige under blærehalskirtlen, hvorimod selve udløsningen stammer fra sædblæren. Derfor kan du have helt ret i, at det ikke er en udløsning. Ellers ville jeg nemlig have bedt dig om at undersøge, om det måske kunne være sivende sædafgang, hvor udløsningen kommer sivende, på grund af manglende fornemmelse for kroppens signaler. – Men noget tyder på, at du allerede selv har gjort dig de overvejelser.

Faktisk kaldes præsperm også for glædestårer. Og det må der jo være en grund til. Hvis en pige kommenterer det, så fortæl hende med et smil på læben, at den blot er glad for at se hende :-) Derudover, så indeholder præspermen også spor af hormoner, som faktisk menes at virke som et kærlighedsmiddel på kvinden. Måske er det slet ikke så skidt, at du producerer så meget af det.

Mange hilsner Tanja Rahm.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »