Min storebror forgreb sig på mig

Hej brevkasse.

sexologisk rådgiverJeg er Q på 25 år, gift siden 2002 har 2 dejlige børn. Mit problem er at jeg faktisk aldrig har haft lyst til sex, jeg får ikke rigtigt nogen orgasme (tror måske jeg er kommet 2-3 gange) og jeg har da jeg kom i den alder, som alle andre, udforsket “onaniens verden” Men fik trods ihærdige forsøg heller ikke rigtigt noget ud af det. Jeg har før skrevet til en brevkasse, og har så fået at vide at det er fordi jeg fokuserer for meget på at få orgasme at jeg så ikke gør det, at jeg skal slappe mere af, og bare lade det ske. Men i al den tid jeg kan huske har jeg så brugt “fake-it-untill-you-make-it-”metoden” uden at tænke nærmere over det, men ingenting er sket. Og hver gang der så er lagt op til sex har jeg stadig INGEN lyst.

Jeg tror måske selv at der kan være flere grunde til det, og har også nogle tanker og ideer men ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre ved det.

Det har for nyligt været meget oppe at vende i medierne med ældre mænd der søge unge piger på nettet. Det har jeg også prøvet, og har indtil nu aldrig forstået hvorfor jeg sagde ja til at være sammen med alle de mænd (jeg var 14 /15 år og har nok været sammen med 7-8 mænd) Jeg er altid blevet mobbet meget i skolen og har aldrig haft noget godt forhold til mine forældre. Da jeg så begyndte at “chatte” oplevede jeg lige pludselig en anden verden, der var folk der var interesserede i mig og ville lytte og MEGET MERE. så jeg mødtes med en masse forskellige mænd (lige fra 25 år til 50) og gjorde alt muligt og havde det faktisk ikke så godt bagefter, men alligevel gjorde jeg det igen.

En dag var der en der tilbød mig penge for det og ja hvorfor så ikke tage imod dem, og på den måde lærte jeg at tjene rigtig mange penge.

Derudover havde jeg også en periode da jeg var ca. 9 år hvor min storebror på 15 “misbrugte” mig, jeg skriver det i “” fordi jeg ikke engang ved om man kan kalde det misbrug, det der skete var at vi sov i samme seng og da han troede at jeg sov, begyndte han at gnide hans lem op mod min numse, og gjorde bevægelser med underlivet, som ved “rigtig sex” bare at både han og jeg havde tøj på. Efter et par minutter gik han, og jeg “sov” videre. Det skete nogle gange, men stoppede så igen.

Min mand og jeg har prøvet forskellige ting for at gøre vores sexliv mere spændende og varieret, men det gør ikke rigtigt nogen forskel. Jeg har f.eks. lige læst at man kan prøve at lave en aftale om at dyrke sex hver dag i en uge, fordi det så vil fjerne forventningerne, og dermed gøre det bedre. Men for mit vedkommende kunne jeg leve i cølibat resten af mit liv, og bare føle at der var faldet en sten fra mine skuldre.

Hvad kan/skal, jeg gøre?
Knus mig!

_________________________________________________________________________

 

Kære dig!

Hvor er det en skam, at mennesker som du, lader sig påvirke af mediernes mange forslag til, hvad man skal gøre mod manglende lyst! Der findes nemlig et utal af gode råd, men de råd jeg fornemmer, at du har læst, er primært rettet mod kvinder, som blot i perioder oplever, at miste lysten til sex, uden nogle svære underliggende årsager!

Din situation er jo helt anderledes! Du er blevet krænket, først af din bror, og derefter af ældre mænd, som ikke forstod, at de blot bekræftede dit negative selvsyn, ved at udnytte, at du ikke var i stand til at sætte grænser for dig selv! Du lærte af din bror, og måske allerede tidligere, gennem dine forældre, at du ikke var værd at passe på og elske, hvorfor du tillod, at mænd brugte dig på seksuelle områder, fordi du den gang var overbevist om, at det var det rigtige, og at det var der igennem, at bekræftelsen skulle findes! Bekræftelsen i, at man var god nok, var værd at elske og værd at bruge tid på!

Det er så misforstået, men sker desværre i alt for stor grad, at unge piger lader sig friste af denne metode, fordi det er en hurtig form for bekræftelse! Problemet er blot, at det sætter sig, som ar på din sjæl! Det påvirker dit selvværd, og når man en dag beslutter sig for, at det skal være slut, så vil man opleve, at man giver afkald på det, som tidligere gav en den følelse man havde brug for, at man var værd at elske!

Vores eneste anbefaling til dig er, at du sørger for, at få bearbejdet de oplevelser og krænkelser du meget tidligt har været igennem, så du kan lære at elske dig selv, og give dig hen til kærlighed og seksualitet! – Der er ingen tvivl om, at du ved at have lagt krop til andres behov, har tilsidesat dig selv så meget, at du ikke er i stand til at mærke dig selv, stole på andres intentioner og ej heller deres kærlighed!

At du nu har mødt en kæreste, og gerne vil udvikle dig viser, at du er et sted i dit liv, hvor du er klar til at skabe ændringer! Du er klar til at skabe et nyt liv for dig selv, og der er ikke andet for, end at kaste sig ud i det, og tage de op- og nedture det vil bringe med sig! Der er ingen tvivl om, at du vil komme ud på den anden side, med respekt for dig selv, hvor du kan vælge, med hvem og hvor meget, du ønsker at give dig hen, og opleve dig selv, som et seksuelt væsen!

Vi anbefaler dig, at læse artiklen: ”Når hun mister lysten til sex”! Den ligger under artikler her på hjemmesiden. Øvelserne der er beskrevet, giver et godt billede af, hvor du skal starte, når du har fået bearbejdet de oplevelser du har skullet have med på din vej!

Vi ønsker dig alt det bedste i din personlige udvikling.

Venlig hilsen
Center For Sexologisk Rådgivning.

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »