medarbejdere

 

>> Centeret består af:

 

 

Centerleder Tanja Rahm; Uddannelseskoordinator og underviser

Tanja har ledet Center For Sexologisk Rådgivning siden 2009. Hun står for både koordinering, planlægning og struktur. Hun underviser ligeledes fast på hvert modul og er ansvarlig for hele uddannelsen. Du kan læse meget mere om Tanja og hendes baggrund nederst på denne side.

 

 

 

Supervisor, mentor og underviser Henriette Heuser: Underviser i Kognitiv terapi og skyggearbejde

Henriette er uddannet skyggecoach og kognitiv terapeut og underviser på uddannelsen i disse metoder. Samtidig varetager hun store dele af træningsgrupperne, hvor hun sikrer at alle deltagere får øvet og integreret de forskellige metoder. Henriette er Tanjas højre hånd, hvorfor hun ligeledes er med til at sikre planlægning, struktur og faglighed.

 

 

 

Supervisor og underviser Judith Klitgaard: Underviser i vold og Narrativ terapi og metode

Judith er uddannet socialpædagog og har en bred erfaring i arbejdet med familier, både som pædagog, terapeut og familiekonsulent. Hun har 5 års efteruddannelse på DISPUK indenfor terapi, konsultation og supervision og har samme sted fungeret som underviser og censor. Hun har siden 2007 arbejdet som souschef på et krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn. På CFSR underviser hun i vold og voldens konsekvenser og i narrativ terapi.

 

Anja

 

Underviser og mentor Anja Hansen: underviser i passion, lyst, forelskelse og kærlighed og i Mindfulness

Anja er uddannet sexologisk rådgiver, par- og kognitiv terapeut, coach og mindfulness-instruktør. Hun har gennem en lang årrække coachet både private og virksomheder og uddanner derudover kommende mindfulness-instruktører. Anja har en bred erfaring, både i arbejdet med terapi og coaching men også i arbejdet med HR, personaleledelse og kompetenceudvikling. Hos CFSR underviser hun i mindfuldness og i passion, lyst, forelskelse og kærlighed.

 

Eva

 

Underviser Eva Christiansen: Underviser i sex- og kærlighedsafhængighed

Eva er uddannet skolelærer, sexologisk rådgiver, parterapeut og PREP-leder. Eva har undervist og holdt foredrag om det gode parforhold, om sexafhængighed, medafhængighed og om det gode singleliv. Eva står bag hjemmesiden peepsofsocial – Danmarks nye sociale forum.

 

 

 

Center For Sexologisk Rådgivning tager sin opgave seriøst. Det kræver stor viden, indsigt, engagement og fordybelse at skabe en uddannelse der lever op til de krav der ligger hos kommende terapeuter. Ansvaret er delt mellem deltagerne på uddannelsen og uddannelsesstedet.. Derfor stiller vi selvfølgelig lige så store krav til de deltagere der bliver optaget på uddannelsen, som vi stiller til os selv som uddannelsessted..

 

Vi sikrer dig en uddannelse der tager både dig, faget og dine kommende klienter alvorligt.. Vi ved at du har gjort dig mange overvejelser omkring dit uddannelsessted, og at du har været i tvivl om, hvor du kunne tage en uddannelse der dækkede netop din niche… – Og her pakker vi ikke tingene ind.. Vi garanterer dig for, at det du ser, er det du får.. – Vi lægger stor vægt på DIG, din personlige udvikling og din forståelse for både teori, metode og praksis… Vi har teorien i orden, og netop derfor har vi valgt at lave vores egne kompendier til uddannelsen, så det er samlet i opslagsværker som du nemt kan bruge efter endt uddannelse.. Og så har vi formuleret det på en måde hvor du ikke bliver bombarderet med unødvendige fremmedord uden forklaringer.. Vi har fordybet os og gjort os umage, så vi var sikre på at kunne give dig ALT det du har brug for at vide, som kommende Sexologisk Rådgiver og Parterapeut… – Derfor får du også adgang til alle Centerets E-bøger, som går i dybden med emner som du ellers skal søge i et hav af forskellige fagbøger.. – På den måde sørger vi også for, at du sparer en masse penge på forskelligt litteratur, som du højst sandsynligt ikke vil slå op i, efter endt uddannelse..

 

Vi lægger stor vægt på øvelser, supervision og træning… – Men vi gør det med respekt for dig.. – Her er ingen grænseoverskridende øvelser… På uddannelsen ved Center For Sexologisk Rådgivning lægger vi vægt på at arbejde med at sætte og fastholde grænser.. Vi går ikke ind for, at du skal bryde eller overskride grænser, i hvert fald ikke i undervisningsregi, og ikke på vores opfordring… Dog skal du vide, at når du starter på en uddannelse der involverer personlig udvikling, så vil du se dig selv på nye måder… Det kan have indflydelse på dit privatliv, din situation og dit parforhold.. – Det er godt at have drøftet og overvejet, inden du starter på en terapeutisk uddannelse…

 

Center For Sexologisk Rådgivning holder af fakta og evidens… – Derfor arbejder vi med veldokumenterede metoder… – Vi tror på mere mellem himmel og jord, men det er IKKE udgangspunktet på denne uddannelse… Vi betragter os selv som holistiske, men vi anser ikke os selv som spirituelle…. Der vil naturligvis være undervisning i Mindfuldness, Tantra og et indblik i hypnoterapiens verden.. – Men her finder du ikke håndlæsning, tarotkort eller clairvoyance… Til gengæld kan vi sideløbende anbefale kvalificerede fagfolk, som arbejder med netop den slags, hvis det skulle have din interesse…

 

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på uddannelsen…

 

Baggrund

Centerleder Tanja Rahm åbnede Center For Sexologisk Rådgivning i 2009 og har siden da uddannet flere Sexologiske Rådgivere og Parterapeuter. Selv blev hun uddannet Sexolog i 2006 og har siden suppleret sit CV med forskellige kurser og uddannelser, der alle retter sig mod det terapeutiske arbejde. Her kan bl.a. nævnes en Masterclass i Psykologi, Hypnoterapeut, MasterCoach og Parterapeut. Hun har taget en uddannelse i anatomi og fysiologi og har deltaget på kurser i forebyggelse af seksuelle overgreb, den forstyrrede personlighed, dramatrekanten, dysfunktionelle familier, Imagoterapi, Kognitiv terapi, Enneagrammet, The Work og meget mere… Tanja er pt. i gang med en pædagoguddannelse, som hun afslutter i 2014. Hun er oprindeligt uddannet inden for kontor og har suppleret den uddannelse med en merkonomuddannelse inden for ledelse.

Siden 2006 har hun arbejdet med terapi for både unge, voksne, par og individuelle. Hun har afholdt samtalegrupper for mænd og kvinder og kurser for par. Hun har undervist i seksualundervisning på både folkeskoler, efterskoler og bosteder og har holdt et hav af foredrag. Bl.a. med udgangspunkt i hendes eget liv. Derudover har hun været fast skribent for magasinet Mand og Tidens kvinder. Hun har skrevet artikler til Danner, Femina, Q og mange flere. Hun har deltaget i programmer som Go’ morgen og Go’ aften Danmark, radioprogrammer på Radio Nova og Radio Køge og så er hun forfatter til bogen “A-Z Kærlighed og Seksualitet” som blev udgivet i 2010 og som er en fast del af litteraturlisten på uddannelsen til Sexologisk Rådgiver og Parterapeut. Bogen er en opslagsbog om alt fra forelskelse, familieforøgelse, utroskab og skilsmisse til homoseksualitet, parafilier, dysfunktioner, vold og seksuelle overgreb. Bogen har fået flotte anmeldelser og anbefales til både unge, voksne og ældre. – I alt indeholder bogen 41 kapitler.

I 2009 åbnede hun dørene til Center For Sexologisk Rådgivning. Centerets primære opgave er at uddanne fagligt kompetente og menneskeligt intelligente terapeuter, der arbejder ud fra en formel, hvor den kommende klient ser terapien som en samtale mellem 2 ligeværdige, men hvor klientens udfordringer er i fokus.  Uddannelsen lægger altså vægt på at hver deltager kan indgå i en respektfuld samtale, evner at lytte og anerkende og stiller reflekterende spørgsmål. – Det uanset vedkommendes problemstilling.

Vil du vide mere om center For Sexologisk Rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail… – Det kan du gøre under kontakt i menuen…

 

 

 


 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus