E-bøger

 

Center For Sexologisk Rådgivning har skrevet deres eget materiale til den Sexologiske Rådgiver og Parterapeut-uddannelse. Alle E-bøger og Kompendier er indeholdt i prisen.

Men man behøver ikke at være deltager på uddannelsen, for at kunne få adgang til Centerets E-bøger. Du finder listen over E-bøger nedenfor og kan bestille dem via paypal. Når du har betalt, bliver du dirigeret direkte til en pdf-fil, som du kan gemme på din computer. – Vil du have en lille smagsprøve på E-bøgerne før du bestiller dem? Så klik på billedet til den tilhørende E-bog.

 

den personlige rejse

 


Arbejdshæftet “Den personlige rejse”

”Den personlige rejse” er et arbejdshæfte der tager udgangspunkt i din personlige udvikling. Hæftet er på 86 sider, og lægger op til refleksion omkring din fortid, din nutid og din fremtid. Hæftet har ligeledes fokus på din måde at se verden, dine omgivelser og dig selv på, ligesom hæftet lægger op til refleksion vedrørende dine tanker og hvordan de kan være forstyrrende for dine drømme om og ønsker for fremtiden. ”Den personlige rejse” er obligatorisk på uddannelsen til Sexologisk Rådgiver, og skal udfyldes som et led i den personlige udvikling. – Men nu kan du også få fingrene i det.

Hæftet koster 299 kr. ekskl. moms - Du kan bestille det ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk

 

 

 

E-bogen forebyggelse af seksuelle overgreb

 

E-bogen “Forebyggelse af seksuelle overgreb”

Hvert år anmeldes der cirka 500 seksuelle overgreb begået mod børn under 15 år. Ud af de 500 overgreb udgør incest cirka 10 % og 4 ud af 5 sager vedrører piger. Dog er det ikke uden betydning, at seksuelle overgreb stadig er et tabuiseret område, og at der derfor kan være mange mørketal, altså overgreb, som ikke anmeldes. Det kan bl.a. bunde i loyalitet, hvis overgrebene begås i familien eller af andre, som har en relation til familien. Eller det kan bunde i uvidenhed, at barnet ikke er bevidst om overgrebets karakter.

E-bogen koster 149 kr. ekskl. moms - Du kan bestille den ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk 

 

 

leveregler og tankefejl

 

E-bogen “Leveregler og tankefejl”

I denne E-bog er der fokus på den personlige indsigt. Der tages udgangspunkt i selvværd og selvtillid, typiske tankefejl, dysfunktionelle leveregler, dysfunktionelle familier, opdragelsesstile og til sidst i bogen kan du finde øvelser, som du kan bruge enten i dit terapeutiske arbejde, eller til din egen personlige udvikling, til refleksion og til at udfordre dine automatiske tanker, dine leveregler og din generelle livssituation. Du kan bestille E-bogen her, og modtage den i din mailboks om et øjeblik.

E-bogen koster 189 kr. ekskl. moms - Du kan bestille den ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk

 

 

 

seksuelle dysfunktioner

 

E-bogen “Seksuelle dysfunktioner”

Vil du vide mere om henholdsvis mandlige og kvindelige seksuelle dysfunktioner; manglende lyst, rejsningsproblemer, for tidlig og for sen sædafgang, vaginisme m.m.? Vil du vide mere om baggrunden for dem, behandlingen af dem og årsagen til dem? Så finder du svarene i denne E-bog! Bogen tager desuden højde for både fysiologiske og psykologiske faktorer. Du kan bestille E-bogen her, og modtage den i din mailboks om et øjeblik.

E-bogen koster 149 kr. ekskl. moms - Du kan bestille den ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk

 

 

 

hvad er vold

 


E-bogen “Hvad er vold?”

Vold dækker over både fysisk, psykisk, økonomisk, materiel og seksuel vold. Omkring 40.000 kvinder udsættes årligt for vold og ifølge en undersøgelse, har hver 4. barn i folkeskolen været udsat for vold. Kunne du tænke dig at blive klogere på begrebet vold? Vil du vide mere om baggrunden for at blive voldsudøver og voldsudsat? Så finder du svarene i denne E-bog! Du kan bestille E-bogen her, og modtage den i din mailboks om et øjeblik.

E-bogen koster 129 kr. ekskl. moms - Du kan bestille den ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk

 

 

guide til konkrete metoder

 

E-bogen “din guide til konkrete terapeutiske metoder”

Her får du indblik i flere terapeutiske retninger, metoder og indgangsvinkler. E-bogen beskriver bla. a. Kognitiv terapi, Imagoterapi, Narrativ terapi, The Work, Hypnose og mange flere. Derudover får du et indblik i de forskellige metoders formål og effekt. Der henvises til kursussteder og meget mere, og vigtigst af alt, du får mulighed for at gå på opdagelse, og finde din foretrukne behandlingsform. Du kan bestille E-bogen her, og modtage den i din mailboks om et øjeblik.

E-bogen koster 169 kr. ekskl. moms - Du kan bestille den ved at sende en mail til kontakt@cfsr.dk

 

Bestillings- og betalingsbetingelser: 

Når du har bestilt bogen via mail, vil du modtage en bekræftelse med betalingsoplysninger. Bogen bliver derefter sendt til dig som pdf-fil. Da produktet er digitalt, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at fortryde dit køb, når først bogen er sendt via mail.

Vil du vide mere om E-bogen inden du bestiller, så kan du trykke på billedet til den tilhørende E-bog og få en smagsprøve. – Har du spørgsmål til E-bøgerne er du naturligvis velkommen til at sende os en mail.

 

 

 

 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus