Orgasmejagt

Der er så mange forskellige former for orgasmer, for kvindens vedkommende. Men det kan være svært som mand, altid at få trykket på de rigtige knapper! Hvornår kan man for eksempel begynde at stikke noget op i hende? Hvornår må man stimulere klitoris? Hvad er en del af forspillet, og hvad er en del af selve samlejet? Er man god nok, selvom man ikke kan give hende sprøjteorgasmer? Og hvilke stillinger er gode, i forbindelse med de forskellige orgasmer, kvinder kan opnå?

 

Først og fremmest er det relevant, at beskrive de forskellige orgasmer der findes:

 

Klitorisorgasme: Klitoris er kvindens vigtigste nydelsescenter. Klitorisorgasmen er den, der er nemmest at opnå, da det dels er et ydre organ, som med des 8000 nervebaner til hjernens lystcenter, samtidig kan sprede sig til flere steder i kroppen. Klitoris strækker sig op til 10 cm ind i skeden, og deler sig i to ben, som ligger på hver side ad skeden, langs urinrøret, blæren, skeden og livmodervæggen. Men klitoris store nervetråde løber også 12-15 centimeter ned langs lårenes inderside, hvorfor kærtegn på dette område, forøger følsomheden i klitoris.

 

For at opnå klitorisorgasme: For at opnå klitorisorgasme, er det vigtigt, at der har været et langt og intenst forspil. Kvinden skal altså være meget tændt, før direkte stimulering af klitoris vil være rart. For at varme skeden op, kan du sammenligne den lidt med penis. Jo mere blod der kommer til, jo mere liderlig bliver hun. Sørg derfor for, at kæle for hele skeden, kør fingrene op og ned langs læberne, og forsøg at nulre kønslæberne. Jo mere du nulrer dem, jo mere blod kommer der til. Suppler med oralsex, og sørg for at kysse hele skeden, i stedet for udelukkende at have fokus på selve skede-indgangen og klitoris. Hele skeden er en stor erogen zone, som desværre er meget overset. De fleste mænd tror nemlig, at fokus skal ligge på de 2 ovennævnte områder, hvorimod fokus skal ligge på alle de andre erogene zoner, kombineret med blid stimulering af klitoris og starten af skede-indgangen, indtil kvinden er så tændt og klitoris er så fyldt med blod, at direkte stimulering føles rart.

 

Læg en pude under kvindens numse, således at underlivet løftet. Læg dig derefter fladt nedover hende, så du kan bruge det nederste af maven til at stimulere hende, imens du vrider dit underliv, og masserer hendes skede, frem for at køre den frem og tilbage. Det kan være svært for kvinden at få orgasme, hvis manden kører frem og tilbage, da det ikke stimulerer klitoris på samme måde, som hvis du konstant masserer den med cirklende bevægelser. Kvinden kan også ligge på maven, på en pude, således at hendes skød bliver masseret af puden, imens du tager hende bagfra. Hvis I ligger på siden, og du tager hende bagfra, giver det dig mulighed for, at stimulere klitoris, imens du penetrerer hende.
Når du stimulerer klitoris, så sørg altid for, at have masser af smørelse. Det kan virke irriterende på klitoris, hvis man gnubber på den, uden at den er fugtig. Brug enten spyt, væske fra skeden, olie eller glidecreme.

 

G-punktsorgasme: 2-5 cm. inde i skeden, finder man kvindens G-punkt. Hvis det er svært at finde, kan du placere tommelfingeren ovenpå hendes klitoris, og føre pegefingeren op i skeden. Før tommelfinger og pegefinger mod hinanden, og G-punktet vil som regel træde frem. G-punktet sidder nemlig ofte på klitoris bagside. Det kræver god motion at give kvinden en G-punktsorgasme, da området skal masseres og gnubbes, over en lang og intens periode. Når en kvinde opnår en sprøjteorgasme/ejakulation, kan hun sprøjte helt op til halvanden deciliter. Ejakulationen kommer som en ”bivirkning” af stimulation af G-punktet, og er ikke nødvendigvis en del en G-punktsorgasmen. Bag ved g-punktet sidder der nemlig i forbindelse med urinrøret omkring 30 kirtler. Det er disse kirtler der afgiver væsken, som ikke kommer fra blæren, og som derfor ikke er urin. Væsken produceres af en kirtelsamling, de parauretrale kirtler, som ligger i det svampelignende væv omkring urinrøret og udmunder i det. Urinrørsvævet har den funktion, at den lukker af for urinrøret under ophidselse, og beskytter derved urinblæren mod indtrængende bakterier, og sørger dermed for, at det næsten bliver umuligt, at tisse under ophidselse.

 

Passende stillinger for at opnå G-punktsorgasme: Sørg for, at hun ligger behageligt. Det kan være på ryggen, med en pude under numsen, så hendes underliv er løftet, hvilket dels gør det nemmere for manden at finde G-punktet og samtidig giver ham mulighed for at finde en stilling, hvor han ikke bliver hurtigt udmattet. Det er vigtigt, at starte blidt op, så hun er tændt, skeden er våd og kvinden selv forsøger at presse sig ned over dine fingre. (Husk der kan gå op til en halv time, før en kvinde er liderlig). Manden skal derefter føre 2 fingre, ringfinger og langemand, op i skeden, bøje fingrene, så de får form som en krog, og presse spidsen af ”krogen” opad mod maven. Masser derefter det bløde punkt, som i starten er sammentrukket og rillet. Efterhånden vil det svulme op, trække nedad mod skedeåbningen og blive helt glat. Manden kan med den anden hånd stimulere klitoris og kæle for hendes bryster. Når skeden bliver mere og mere våd, skal manden lægge stort pres på G-punktet, og trykke op og ned, massere frem og tilbage og rykke i hånden, i et hurtigt tempo. Husk at det stadig skal være med følelse. Når hun er ved at nå klimaks, skal den anden hånd placeres på kvindens mave, imens man presser nedad mod fingrene, der arbejder inde i skeden. Skeden vil på et tidspunkt blive ekstremt våd, og hele området hvor G-punktet er, vil være opsvulmet og føles nærmest svampet. Det er et godt tegn, da det betyder, at G-punktet bliver stimuleret på den rigtige måde. Når kvinden får sin G-punktsorgasme, vil det føles som om, at kraften fra hendes indre, nærmest presser dine fingre ud, og derved kan kvinden opnå ejakulation.

 

A-punktsorgasme: A-punktet er placeret mellem G-punktet og livmoderhalsen, altså på den forreste skedevæg. For at give kvinden A-punktsorgasme, er det nødvendigt at stimulere området lidt mere dyrisk. Hvis berøringen er for blid, er der nemlig risiko, for at kvinden ikke kan mærke noget som helst. Direkte stimulering af A-punktet kan give fantastiske orgasmer, og ind imellem flere orgasmer i træk.

 

Passende stillinger for at opnå A-punktsorgasme: A-punktsorgasmen er stadig en myte, således at forskerne ikke er helt enige i, om A-punktet findes. Men ikke desto mindre er der kvinder der opnår ekstreme orgasmer, ved stimulering af dette område. De fleste kvinder opnår denne type orgasme, når de sidder ret op og ned på manden, og over en længere intens periode kører direkte op og ned af A-punktet. Det ligger ved den inderste ende af vagina, mellem livmoderhalsen og blæren. Hvorfor penis skal føres ud mod kvindens mave, og ikke bagud mod ryggen.

 

U-punktsstimulering: U-punktet består en følsomt væv og befinder sig på hver sin side af urinrørets åbning. Det kan stimuleres både med tungen, en finger eller spidsen af penis, og kan forstærke blandt andet klitoris- og G-punktsorgasmer. Stimuleringen skal blive på ydersiden af åbningen, således at der ikke føres noget op i urinrøret, da det både er ubehageligt og kan være årsag til urinvejsinfektioner. U-punktsorgasmen står svært alene, hvorfor den bruges til at forstærke mange andre orgasmer hos kvinden. U-punktet kan derfor med fordel stimuleres med fingrene under penetration.

 

Hvem kan få orgasme?

 

Det er vigtigt, at kvinder er i stand til at opnå orgasme, på egen hånd. Er de ikke i stand til det, kan det være svært, og næsten umuligt for manden at give hende dem. Fordi kvinden ikke er i stand til at vejlede ham i, hvad der skal til, for at hun kan opnå mest mulig nydelse. Kvinder oplever ofte at blokere, fordi de ikke er i stand til at give sig hen. Enten er de bange for at give slip, og miste kontrollen, således at kroppen har sit eget sprog, hvor man giver efter for både bevægelse og lyd. Eller også har de måske opfattelsen af, at sex og nøgenhed er forbundet med skam, hvorfor det er svært for dem, at give slip på forventningen om, at de skal være pæne piger, der sover med hænderne over dynen.

 

Hvis manden skal hjælpe kvinder til orgasme, så kan han med fordel trække vejret i lange dybe stød, således at kvinden på et tidspunkt vil følge hans vejrtrækning. Vejrtrækningen har meget at sige, hvorefter berøring af hjerte, skamben og hænder har en stor effekt. Hvisk hende i øret, så hun mister kontrollen, og har lyst til at give sig hen til dine blide vendinger, i stedet for at fokusere på om hun ser tyk ud eller agerer på den rigtige måde.

 

Hvis du har indtryk af, at hun forsøger at være noget hun ikke er, således at hun desperat forsøger at holde øjnekontakt eller overtage styringen, så læg hende blidt ned på ryggen, kør en hånd blidt over hendes øjne, så de lukkes, og sørg derefter for, at kysse, slikke og nusse hende, overalt på kroppen. Lad forspillet vare mindst en halv time, inden du fokuserer på de seksuelle områder, som inkluderer hendes tunge, brystvorter og skeden. Du må gerne slikke hendes øreflip og hendes navle, men at stikke tungen ind i munden på hende, før hun er tændt, kan virke ligeså frastødende, som at stikke penis i hende, før hun er blevet våd.

 

Hvad med dem der ikke kan?

 

Hvis I har forsøgt jer med alt, og hun stadig ikke er i stand til at opnå orgasme, så bør I tage kontakt til en sexolog. Nogle piger, kaldet ”hjernepiger”, er så meget oppe i hovedet, at de under ingen omstændigheder er i stand til at give slip, og på et tidspunkt kan det blive enormt frustrerende for manden, hvorfor man til sidst mister gejsten, og blot fokuserer på sin egen udløsning, fordi han dels føler sig utilstrækkelig, og tænker at det har noget med ham at gøre, og fordi han samtidig tænker, at hun måske slet ikke har lyst, og derfor bare sørger for at få det overstået, så hun hurtigt kan blive fri for hans tilnærmelser.

 

Kvinder der har svært ved at opnå orgasme, kan med fordel lave knibeøvelser dagligt. Bækkenbundsmuskulaturen fungerer som en bred elastik, der holder sammen på underlivet, fra skambenet via bækkenbunden til halebenet og omgiver åbningerne til urinrøret, skeden og endetarmen på en måde, som kobler det hele sammen. Jo mere man træner sin bækkenbund, jo større bliver muligheden for, at opnå seksuel nydelse, uden brug af forskellige hjælpemidler.

 

I daoistiske og tantriske kredse trænede man netop denne metode, for at bevise, at man udelukkende ved brug af vejrtrækningen, kunne stimulerer pudendusnerven, som styrer følsomheden i kvindens underliv: klitoris, kønslæber, skedeåbning og anus. Når disse områder stimuleres, reagerer disse nerveender og sender besked til hjernen. Derefter strømmer blod og varme derned, vævet svulmer, bliver mørkere og skeden fyldes af fugt. Når blodtilførslen øges, aktiveres endnu flere nerveceller, hvilket øger følsomheden i kvindens underliv. Lystcenteret signalerer via pudendusnerven og rytmiske orgasmebølger begynder.

 

Det skal samtidig siges, at onani kan hindre voldsomme menstruationssmerter, hvorfor der er flere fordele ved, at kvinder onanerer. Det er en måde at udforske sig selv, hvor man kan tage den tid det tager, uden at behøve at fokuserer på mandens nydelse, og heller ikke skal tænke på, hvordan man ser ud, under selve akten.

 

Gode remedier at have i soveværelset:

 

Kærlighedskugler kan være fantastiske for kvinder, når de skal træne deres muskulatur.

Kuglerne skal bruges på den måde, at de skal placeres i skeden, hvorefter kvinden med musklerne skal presse kuglerne ud.

Blindfold kan hjælp kvinder til at give afkald på kontrollen (lidt ligesom strudsen der stikker hovedet i jorden, ”for så er der ingen der kan se mig”-agtigt.)

Olie eller glidecreme er et must i soveværelset.

En G-punktsstimulator (fallosgenstand), er hjælpsom for manden, da det kan være hårdt at give kvinden G-punktsorgasme (sprøjteorgasme).

Blid musik og levende lys.

Rigtig god fornøjelse..

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »