Sådan tænder og overrasker du din kvinde

Forførelse, sexologi, parterapiFøler du, at hverdagen har gjort sit indtræf? Går det efterhånden mere op i tøjvask og rengøring, end i hygge og pleje af forholdet? Så kommer her nogle fif til, hvordan du kan genskabe de rare stunder og overraske hende både i og uden for sengen!

 

Ind imellem kræver det sin MAND, at få dækket sit seksuelle behov! Kvinder stiller nemlig store krav, når det kommer til at være åben for intimt samvær. – De fleste kvinder tænder på det forspil, som for manden, intet har med et forspil at gøre! Hun tænder nemlig på alt det der ligger forud, for det fysiske og intime forspil! Hun tænder på omgivelser, stemning, opmærksomhed og kærlige ord. Hun tænder på omsorg, nærvær, latter og anerkendelse.

 

Men ind imellem kan det være svært, at finde på nye tiltag! Ofte ender det derfor med, at være de samme ting man gør, de samme ting man opsøger, i hvert fald hvis det sidst var en succes, og derfor ender mange ting i parforholdet med, at køre på rutinen. – Det resulterer i, at det ikke længere er en succes, hvorfor det kan være fristende at læne sig tilbage, og vente på, at den anden gør noget impulsivt og spændende.

 

10 væsentlige ting at have for øje:

 

Vær fysisk nærværende – kysse, kramme, holde hånd
Vær opmærksom på at holde døren og trække stolen ud
Ros hende og overøs hende med kærlige sætninger
Undgå emnet sex – Tal om følelser (bare i aften!)
Lyt til det hun siger (er du fraværende, bliver hun sur!)
Medbring gerne blomster – Dette er ikke en kliché!
Hvis du har tænkt dig at fri, så SKAL du ned på knæ!
Stil personlige spørgsmål – kvinder kan tales ”varme”!
Hold øjenkontakt – og undlad at kigge efter andre kvinder!
Ha’ fokus på alle andre områder, end de intime – indtil hun er helt klar!

 

10 gaver der virker:

 

Blomster
Smykker
Lingeri
Wellness
Parfume
Chokolade
Teaterbilletter
Et års ab. på ”Woman”
Et chokoladefonduesæt
Overraskelser i form af fælles oplevelser

 

Den perfekte aften!

 

Blomster virker altid. – Men en lille gave, som er indpakket, har som regel også en rigtig god effekt. Det behøver ikke at være noget dyrt, og heller ikke nødvendigvis at være noget romantisk. Det kan være en lille notesblok, hvor du på hver 3. side har skrevet rosende ord om hende. Giv hende den under desserten.

 

Ha’ gerne blid musik i baggrunden, og hver gang du går forbi hende, så kysser du hende på kinden, i panden, på halsen eller på hånden.

 

Sørg for, på de her specielle aftener, at have lavet mere end en ret. – Det forlænger ”forspillet” for kvinden. – Husk at maden skal være let, så ikke den giver anledning til, at tage en lur på sofaen efterfølgende.

 

Maden kunne evt. være:

 

Forretter:

 

Rejecocktail (fisk og skaldyr fremmer potensen hos mænd og virker erotisk på kvinder)

 

Tomatsalat med mozzarella og basilikum og olie/eddike-dressing (Det er let og fremmer appetitten)

 

Hovedretter:

 

Pasta og bagte bønner rullet i bacon (Er en erotisk spise)

 

Sushi (Det samme med fisken som ovenstående)

 

Under middagen lægger du op til en samtale, som tager udgangspunkt i hendes følelser. (Det vækker kvindens lyst, hvis hun føler sig hørt og respekteret)

 

Du kan for eksempel stille følgende 3 spørgsmål:

 

Hvis du kunne vælge frit i hele verden, hvilket ønske ville du så helst have opfyldt?
Hvilke 3 ting kunne gøre mig til en bedre kæreste?
Hvilke mål havde du, inden du mødte mig?

 

Efter desserten fortæller du hende, hvad du har lyst til at gøre ved hende. For eksempel:

 

”Du tænder mig så meget. Jeg har lyst til at kysse dig over hele kroppen. – Starte med at kysse dine læber blidt, gå ned mod din hals, kysse din mave, dine lår og dine hænder.
Jeg har lyst til at mærke dig, forføre dig og elske med dig. Jeg trænger til at mærke dig, gøre dig varm og nyde dig.

 

(Du rejser dig op, går hen til hende, og begynder at hviske hende i øret)

 

Hvisker hende alle de ting du føler for hende:

 

Jeg forguder dig, du er kvinden i mit liv, du tænder mig så meget. Jeg begærer dig, elsker dig og kan ikke holde fingrene fra dig.

 

(Imens du hvisker hende i øret, begynder du at kæle for hendes nakke, hals og ører)

 

Du kysser hendes læber, men holder tungen i din egen mund.. – Det er endnu for tidligt at bruge tungen! Du tager hendes hånd og fører hende ind i soveværelset.. Tager hendes tøj af, lægger hende på maven og begynder at massere hende, imens du blidt hvisker søde ord i hendes øre!

 

(Du har ikke fokus på hverken skød eller bryster endnu, men udelukkende på alle de andre områder af hendes krop!)

 

Du kæler for hende i mindst en halv time, hvor du bare kærtegner hvert et område på hendes krop, som ikke er seksuelt betonet. Du kysser blidt hendes ryg, baller og arme.

 

Når hendes åndedræt bliver tungere, vender du hende om, kysser hendes læber, men venter med at bruge tungen, til hun selv lægger op til, at hun er klar til det.

 

Derefter er der frit slag.

 

Leg en leg!

 

Sæt blid musik på anlægget, tænd stearinlysene, og hent backgammon spillet (eller hvad I nu kan finde på at spille). Når I har spillet 3-4 spil, siger du til hende, at I skal lege en ny leg!

 

Legen hedder: Det kan jeg lide og dette kan jeg ikke lide!

 

Så henter du 2 blokke og 2 kuglepenne.

 

Øverst på hver jeres blok skriver I:

 

Mine mest erogene zoner:

 

Og så noterer I hver især 3 områder på kroppen, som I kan lide at få berørt. – I beskriver også, om I bedst kan lide at få dem berørt med fingerspidserne, håndfladerne eller med læberne. (Det skal naturligvis ikke være kønsdelene der er i fokus i denne opgave.)

 

Derefter nævner du en ny overskrift! Det kunne være:

 

3 ting jeg elsker du gør ved mig:

 

Og så noterer I hver især 3 ting, som I elsker at anden gør. Det kan både være noget fysisk, noget praktisk eller noget helt 3.!

 

Den sidste overskrift kan eventuelt være:

Sådan kunne jeg tænke mig, at denne aften skulle ende:

Så beskriver I hver især, hvad I kunne tænke jer, at bruge resten af aftenen på.

Derefter bytter I papir, og læser hvad den anden har skrevet.

 

Hvis hun under det sidste emne har skrevet, at hun gerne vil tidligt i seng eller vil se tv, så siger du til hende, at du desværre ikke kan imødekomme dette ønske lige nu, fordi der lige er nogle erogene zoner der skal udforskes først, men at du gerne vil tage hensyn til, at hun er træt, hvorfor du allerede du, vil invitere hende ind i seng, så det ikke bliver alt for sent.

 

Inde i sengen gør du så de 3 ting, som du ved hun elsker at du gør ved hende (naturligvis kun, hvis de er fysiske – du skal ikke gå ned med skraldespanden, selvom det måske er det hun har skrevet!) Derefter kæler du for hendes erogene zoner, og du må meget gerne bruge olie, så hendes hud bliver varm og sætter blodomløbet i gang. Husk at gøre meget ud af forspillet. Det skal helst vare en halv time, før du begynder at kæle for hendes bryster eller hendes skød. – Hun har nemlig brug for at blive varmet op i alle de andre områder af hendes krop, før kønsdelene inviterer til kærtegn.

 

Når I er færdige, så putter du hende, lægger dynen godt op om hende, og lægger dig ind til hende. Det skaber den perfekte afslutning, og anerkender hendes behov for at sove bagefter.

 

Legen kan gentages dagen efter, eller en uge efter, afhængig af, hvad I aftaler. – Og næste gang er det naturligvis hendes ansvar, at gøre de ting, som du har noteret!

 

Rigtig god fornøjelse.

 

 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus