Sådan tænder og overrasker du din mand

Forførelse, sexologisk rådgiver uddannelseFøler du, at hverdagen har gjort sit indtræf? Går det efterhånden mere op i tøjvask og rengøring, end i hygge og pleje af forholdet? Så kommer her nogle fif til, hvordan du kan genskabe de rare stunder og overraske ham både i og uden for sengen!

 

Ofte har kvinder svært ved, at tage initiativ til sex! Dette betyder ikke nødvendigvis, at hun ikke har lyst til at have det, men om, at manden hurtigere handler på sin lyst, end kvinden gør! Samtidig spiller det en rolle, at kvinden ikke behøver at sige eller gøre ret meget, før manden opfanger signalet, og tager initiativet til, at føre det videre til de rare seksuelle oplevelser. – Kvinden skal ikke på samme måde varme op eller forberede manden, som han skal, når det er omvendt!

 

Alligevel kan det være rart, at få nogle fif til, hvordan hun alene kan være den der tager initiativet, handler på det og fører det helt hen til sen seksuelle akt!

 

Fejlen er ofte, at kvinder giver hvad de selv har brug for at få! Ikke forstået på den måde, at mænd ikke kan have brug for kærlighed, nærvær og omsorg, men ofte er det ikke de behov der er størst, når han først er tændt, og har lyst til at dyrke sex! – I dette øjeblik er han nemlig meget målrettet og styrer mod selve sex-akten, og ikke så meget mod forspillet! Han har lært at det tænder kvinden, hvilket er den primære årsag til, at han gør så meget ud af det! Han kan sagtens blive tændt af at varme dig op, men det er ikke der, at han får dækket sit primære mål! – Det er i selve akten, hvad enten det er oral, anal eller helt almindeligt samleje!

 

10 væsentlige ting at have for øje:

 

Manden tænder på den direkte berøring af penis!

Han elsker ros – især for de ting der er maskuline

Han elsker når du kan sætte ord på dine fantasier og din lyst

Han elsker at du pirrer ham – uden at snyde ham for gevinsten

Han bliver udmattet af at tale om følelser

Han elsker at du er feminin og spørger ham om hjælp

Han hader at høre om dine seksuelle præferencer

Han elsker dig, når du spørger til hans bil, hans dyre tv og andre ting han dyrker!

Han har brug for en halv time til at koble af hver dag!

Han er mest åben for at imødekomme dine behov, hvis I har et aktivt sexliv!

 

5 gaver der virker:

 

Et sex-klippekort!

En ekstraordinær seksuel oplevelse om måneden!

Et gavekort til at se dig onanere!

Oplevelser med seksuelle undertoner, f.eks. nøgen madlavning

Frække film/sexlegetøj og pikant undertøj

 

Den perfekte aften!

 

Start fredag morgen med, at tegne et rødt hjerte på spejlet med din læbestift! – Naturligvis inden han går derud.. Spejl et æg, rist et stykke toast og lav en kop kaffe til ham! Når han spørger, hvordan han har gjort sig fortjent til dette, så fortæl ham, at det er hans dag i dag!

 

Kys på blidt, inden han går ud af døren, og tager på arbejde.. – Send søde og frække beskeder til ham i løbet af dagen.. – Tilbyd ham, at sove en times tid, når han kommer hjem, så han kan koble af, efter en hård uge! – Glem alt om, at sæt ham i arbejde denne dag! Hylderne der skal hænges op, græsset der skal slås og toiletsædet der skal justeres, skal altså vente til en anden dag! Når han kommer hjem fra arbejde, så lad ham stene foran fjernsynet, sove lidt eller tage sig en øl! – Afhængig af, hvad der får ham ned på jorden!

 

Lav så en forførende middag! Tag gerne udgangspunkt i nedenstående:

 

Forretter:

Muslinger i hvidvin

Krebsehaler svøbt i bacon

 

Hovedretter:

lammekroner og naturris

Sushi (er altid godt)

 

Lad ham spise sin mad i ro og mag! Glem alt om, at brokke dig over din kollega og naboen der stjal din vasketid i kælderen! Tilbered og spis gerne maden i frækt undertøj, eller en gennemsigtig underkjole!

 

Under maden kan du stille ham følgende spørgsmål:

 

- Vil du binde mig, eller skal jeg binde dig?

- Vil du helst have at jeg smører hele din krop ind i olie, eller at jeg onanerer foran dig med min dildo? – Han vil højst sandsynligt spørge, om man behøver at vælge, og til det siger du naturligvis nej!

 

Efter maden glemmer du alt om at rydde af bordet, med mindre han synes det er vigtigt! – Tilsidesæt alle dine vaner og rutiner, og vis ham, at du er så fokuseret på ham, at alt det andet kan vente!

 

Efter maden går du hen og sætter dig overskrævs på ham! Kysser ham blidt, og tager hans trøje af! Kæl for hans overkrop, og vis ham, at du synes den er helt fantastisk! Sig det gerne højt! De fleste mænd elsker at høre din stemme, når du er opstemt!

 

Sørg for, at du har sat en lang cd på, og sæt den gerne på repeat, så du ikke behøver at rejse dig for at tænde den igen når den stopper! Når han er godt tændt, så rejser du dig, går ind i soveværelset, tænder en masse stearinlys og smider dyne og puder ned på gulvet! Sørg for, at give ham god plads til at boltre sig på, og vis ham, at der ingen forventning er til, at det skal foregå under dynen! – Bruger I primært soveværelset, så smid i stedet en masse tæpper på stuegulvet, og gør det til jeres lille elskovsrede!

 

Tænder han mest på, at være den styrende, så lad ham føre an! Vil det tænde ham, at du er den styrende, så vær det!

 

Gør noget du ikke plejer at gøre!

 

Det kunne for eksempel være, at hælde olie ud over dig selv, kæle for dig selv, onanere på dig selv! Det kunne også være, at finde en stilling, som I ikke havde prøvet tidligere, både til samleje og under gensidig oralsex! Det kunne også være, at tage hans største hammer, sætte et kondom på, og bruge den til at onanere med! Lad ham se dig i fuld aktion, også i forhold til, at sætte lyd på! Støn gerne højlydt! Ikke overdrevet eller urealistisk, i forhold til, hvor du er i din liderlighed, men sørg for, at træk vejret gennem munden, i stedet for næsen! På den måde er det nemmere, at få lyd på din seksuelle stemning!

 

Brug gerne remedier, I ikke har brugt før.. – Det kunne være isterninger, flødeskum, nutella eller andet!

 

I dag må du ikke brokke dig, hvis han kommer for tidligt eller for sent! – Lad ham afgøre, hvor længe det skal vare, og kommer han hurtigt, så lad ham slappe af efterfølgende! – Så kan du altid vække ham igen omkring midnat med et blowjob, og vise ham, at legen ikke er slut endnu!

 

Du kan også vælge at afslutte dig selv, hvis du ikke nåede at komme, så han ser, at du giver ham lov til at være fredet, og ikke har noget imod, i denne omgang, at give dig din egen orgasme!

 

Når han er træt, så lad ham sove! Ha’ ikke nogen forventning om, at han orker at snakke det halve af natten! – Men læg dig gerne ind til ham, og put dig og nyd hans vejrtrækning, når han langsomt forsvinder ind i drømmeland, glad og tilfreds over dagen og aftenens begivenheder!

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus