Selvværdgruppe

 

Selvværd, sexolog, parterapeut, kognitiv terapeut

 

Selvværdsgruppe

Kæmper du ind imellem med forstyrrende tanker der fortæller dig, at det nok ikke går? At du ikke er god nok? At du ligeså godt kan lade vær’, fordi det alligevel går galt? At det er typisk for dig, når noget ikke går som ønsket? At du er en fiasko? At du ikke dur til noget? Eller at du aldrig opnår det du gerne vil? Eller hører du dig selv være selvkritisk? Stille urimeligt høje krav til dig selv? Eller bebrejder du dig selv, hvis du møder modstand, kritik eller manglende anerkendelse??

 

 

Det er hårdt sat op.. – For måske oplever du det slet ikke så tydeligt… – Måske mærker du blot en dyb tristhed, manglende motivation eller manglende kampgejst… Måske har du vænnet dig så meget til de destruktive tanker, at du slet ikke lægger mærke til det når de kommer.. – Eller også har du måske helt opgivet at kaste dig ud i nye projekter, for netop at slippe for de negative tanker eller forestillinger du ved kan følge med……??

 

Du er langt fra alene… Mange mennesker kæmper med deres indre dommer, der konstant måler på om deres evner eller kundskaber er tilstrækkelige, acceptable eller godkendte…. Men sådan behøver det langt fra at være… Spørgsmålet er, om du er klar til at foretage de tankemæssige ændringer, der kan skubbe selvkritikken væk og give dig styrke til at tro på dine egne evner, og ikke mindst… – Din eksistensberettigelse….

 

Det kræver dog en del af dig…

 

- For det første skal du være klar til at indgå i et netværk af mennesker, som har det omtrent ligesom dig…

 

- For det andet skal du være klar til at tage et personligt ansvar for at skabe de nødvendige ændringer.. – Med hjælp fra gruppen….

 

- For det tredje skal du forpligte dig til at arbejde med dig selv mellem vores møder.. – Lave dine lektier og deltage aktivt i gruppeforløbet….

 

- For det fjerde skal du være villig til at være ærlig over for dig selv, og ikke mindst gruppen, så du kan få det størst mulige udbytte….

 

Til gengæld tilbyder vi et stort tag-selv-bord af redskaber som du kan bruge i forbindelse med din personlige udvikling… Du vil modtage konkret undervisning med udgangspunkt i de problemstillinger du står over for.. Du vil få ny viden om strategier og reaktionsmønstre som du højst sandsynligt vil kunne nikke genkendende til.. Du vil få dit eget arbejdshæfte, som du arbejder med fra gang til gang.. Du vil få taletid og feedback fra gruppen, med udgangspunkt i din historie og dine handlemuligheder… Du vil møde mennesker, som vil pege på dine styrker og successer og så vil du få mulighed for at arbejde målrettet med netop dine udviklingspunkter.. – Både i og uden for gruppen…

 

Lyder det som noget for dig? Så glæder vi os til at byde dig velkommen i gruppen…. Vi mødes hver 14. dag henover 6 måneder… Hver anden fredag i lige uger, fra kl. 17.00-20.00.. – Du spiser aftensmad inden du kommer.. Til gengæld byder vi på te, kaffe og lidt sødt til tanden… Gruppen består både af mænd og kvinder og i alt er der plads til 8 deltagere..

 

Prisen er 250,- kr. pr. gang som betales forud for hver måned.

 

Tanja Rahm er ansvarlig for gruppen og har siden 2006 arbejdet med terapi for par og individuelle, samtalegrupper for mænd og kvinder, selvværdsgrupper, foredrag og undervisning. Hun er leder af uddannelsen til Sexologisk Rådgiver og Parterapeut og er derudover forfatter til bogen “A-Z Kærlighed og Seksualitet”.

 

Er du interesseret i at deltage i selvværdsgruppen? Så send en mail via kontaktformularen – skriv lidt om dig selv og baggrunden for at du ønsker at deltage. Så hører du fra os….

 

Gruppen starter op til marts 2013 og strækker sig hen til september pga. sommerferien.

 

Vi glæder os til at høre fra dig…..

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »