Andre siger

Tidligere deltagere udtaler sig…

Logo

Tidligere studerende på uddannelsen til Sexologisk Rådgiver og Parterapeut ved Center For Sexologisk Rådgivning udtaler sig om deres oplevelser, indtryk og erfaringer med uddannelsen… Læs deres udtalelser her nedenfor…

 

Hold 2

Anja: ”Mine forventninger til et solidt fagligt og terapeutisk fundament er i den grad blevet indfriet. Jeg har fået ny viden, indsigt og har udviklet mig personligt. Både kompendiet og ”Den personlige rejse” har været rigtig godt og underviserne har været både inspirerende og kompetente. Rammerne har været rigtig hyggelige og jeg har fået et kompetent afsæt til mit fremtidige virke. Metoderne har været interessante, øjenåbnende og nysgerrighedsskabende. Tanja, du er en fantastisk kompetent facilitator. Du er både nærværende, forbilledlig og dygtig.”

Suss, pædagog: ”Den personlige udvikling har været helt fantastisk og jeg har fået en masse redskaber, som jeg ved at jeg vil bruge resten af mit liv. Kompendiet har været ekstremt godt og letlæseligt og alle mine forventninger til uddannelsen er blevet indfriet. Underviserne har været ekstremt kompetente og virkelig dygtige. Metoderne der undervises i, er helt fantastiske og brugbare og Tanja, du er ekstremt dygtig til at formidle din viden så man forstår den, uden at det bliver tørt eller kedeligt og så lægger du så meget liv og energi i din undervisning.”

Lene, social og sundhedshjælper: ”Jeg har fået så meget mere end jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg har lært så meget nyt og har fået et mere klart syn på mig selv og livet. Kompendiet har været dybt, lærerigt og inspirerende og jeg har virkelig suget til mig. Underviserne har været helt fantastiske og Tanja, du er både kompetent, dygtig, arbejdsom, ansvarsfuld, tolerant og forstående. Jeg kan bruge alle de metoder der er blevet undervist i. Fortsæt den uddannelse!”

Lulu: ”Alle mine forventninger til uddannelsen er blevet indfriet. Jeg er landet lige der, hvor Lulu bor og har udviklet mig så meget personligt. Kompendiet er min Bibel, og jeg vil bruge det så meget fremadrettet. Hæftet ”Den personlige rejse” har været mere end tilfredsstillende. Det sætter så mange tanker og følelser i gang. Egenterapien har givet mig en stor følelse af succes og gode oplevelser. Underviserne har været mere end kompetente og omgivelserne er både hyggelige og idylliske.  Og Tanja, du skal bare fortsætte med det du gør. Jeg kan slet ikke få nok af at høre på dig.”

Bettina: ”Mine forventninger er helt klart blevet indfriet. Omgivelserne er så hyggelige og dejlige og underviserne har gjort det så godt. Jeg har lært super meget og har fået øjnene op for så mange ting, også omkring mig selv, hvem jeg er og hvorfor jeg reagerer som jeg gør i bestemte situationer. Kompendiet er super godt skrevet og det er god og gennemskuelig læsning. Tanja, du er super dygtig, kompetent og inspirerende i undervisningen.”

Jelena: ”Uddannelsen har udviklet mig så meget personligt. Den har været spændende, lærerig og alsidig og jeg har fået alt hvad jeg kunne ønske mig, og mere til. Kompendiet har været letlæseligt og forståeligt og det har været rigtig godt, at litteraturen var planlagt til at ligge i starten af semestrene. ”Den personlige rejse” har været så god og har provokeret mig på en måde, hvor mange reflekterende tanker er blevet sat i gang. Tanja, du er engageret, struktureret, dygtig og nærværende.”

Pia: ”Det har været en fantastisk rejse, som jeg ikke ville være foruden. Underviserne har været så dygtige, velforberedte, inspirerende og fantastiske og det har konstant holdt min nysgerrighed i live. Metoderne har været så spændende og jeg ved allerede hvilke jeg gerne vil fordybe mig mere i. Kompendiet er fantastisk skrevet. Det er letlæseligt, overskueligt og meget spændende. Tanja, du er et fantastisk menneske, som rummer så meget kærlighed, forståelse og empati. Du er inspirerende og super dygtig til at forklare og lære fra dig.”

 

Hold 1

Michelle, pædagog: “Jeg har været rigtig glad for uddannelsen. Der har været et rigtig godt og professionelt indhold. Du Tanja, er en super god oplægsholder/underviser, og jeg har været på dupperne under hele forløbet. Efter hvert modul har jeg været fyldt op på den gode måde. Det har været nogle interessante gæstelærere, og de har alle sammen hver især givet mig rigtig meget.”

Eline, pædagog: “Det har været en spændende uddannelse – og jeg har specielt hæftet mig ved, at vi har lært mange forskellige metoder, som vi selv kan vælge imellem. Vi er altså ikke blevet “hjernevaskede” til en bestemt metode, hvilket jeg synes er fantastisk. Det har været cool, at der har været så mange forskellige gæsteundervisere. Det har været et stort tag-selv-bord af metoder og teorier, og det har været en god måde at lære på.”

Mette: “Det har været en rigtig god uddannelse, både i forhold til struktur og planlægning. Det har været komprimeret, men alligevel har vi lært så mange forskellige metoder. Jeg føler jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg har lært så meget og har været i konstant proces gennem uddannelsen. Tanja, du er så dygtig til at undervise. Du har styr på tingene og er både rolig og afbalanceret.”

Camilla, pædagog: ”Det har været en rigtig god og udbytterig uddannelse, fyldt til randen med brugbar viden og masser af inspiration til videreuddannelse. Det har været en stor følelsesmæssig og overvældende rejse for mig, og både de sjove og mindre sjove emner har betydet positiv udvikling i mig. Uddannelsen har haft et højt fagligt niveau og der har været en masse spændende gæsteundervisere.”

Brian: “Det har været en lærerig, udviklende, komprimeret, hård, sjov, spændende og udfordrende uddannelse. Det har været et godt fagligt niveau med en masse spændende gæsteundervisere. Jeg har fået en masse gode venskaber og føler rent personligt, at jeg har udviklet mig meget. Undervisningen har trods det komprimerede forløb, været dejligt roligt, og det har givet rigtig meget til kurset, at Tanja har brugt sig selv så meget, for at illustrere situationer og problemer.”

Eva, folkeskolelærer: “Jeg har haft en fantastisk rejse gennem det sidste år og jeg er blevet så klog og rig på en masse. Skæbnen må have ført mig hertil, da jeg kan mærke at det er mit kald, uden tvivl. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang. Jeg har så mange idéer til videre udvikling og uddannelse. Tanja, du er en enormt dygtig underviser og terapeut, og jeg har intet negativt at sige overhovedet. Du er bare super til at formidle stoffet.”

Britt: “Det har været en meget lærerig og udviklende uddannelse. Jeg har lært rigtig meget, og synes jeg har været i konstant proces og derfor har det til tider været hårdt, men stadig rigtig godt. Uddannelsen har været rigtig godt tilrettelagt. Det har været nogle spændende emner og nogle gode gæsteundervisere. Tanja er rigtig dygtig til at formidle stoffet og bruge sin egen faglige og personlige viden.”

Henriette, kognitiv terapeut: “Jeg har fået så meget ud af min deltagelse på uddannelsen. Har virkelig fået fuld valuta for pengene. Jeg har udviklet mig rigtig meget, og er motiveret til at fortsætte den videre personlige udvikling. Det er mange ting vi er kommet igennem, og nogle emner har været mere sårbare end andre.”

Katja, social og sundhedsassistent: “Det har været en super god uddannelse. Jeg har lært så meget om mig selv og har rykket mig så meget personligt. Der har været et højt fagligt niveau og det har været utroligt spændende og givende. Det har været nogle interessante gæsteundervisere der har lagt vejen forbi og det har været en rejse for mig personligt, at deltage på din fantastiske uddannelse.”

Mikkel: “Jeg synes uddannelsen har givet mig en masse selvindsigt samt en række værktøjer, som jeg kan bruge både i mit ægteskab, på mit arbejde og i forhold til venner og bekendte. Det har været nogle dygtige undervisere, spændende bøger og mange gode debatter, der har været undervejs på uddannelsen.”

 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
(Next Post) »