Tidligere krænket

Hej brevkasse.

sexolog uddannelseJeg er en pige på 38 år. Har de sidste 10 år været inde i en krise med depression og socialangst, da det for ca. 8 år siden gik op for mig, at jeg har været udsat for seksuelle krænkelser som barn.

I dag er jeg kommet et langt stykke. Har intet netværk, er meget alene og har indenfor de sidste 8 år kun været sammen med ca. 3-4 mænd, bare for at mærke min seksualitet igen.

Før i tiden i 20èrne levede jeg et mere udadvendt liv, havde et forhold på 4 år fra 16-20 og et fra 23-25 dette forhold var 80-90 % baseret på sex.

Jeg har været sammen med en del fyre gennem tiden, men det har primært været engangsforhold. Har haft svært ved at involvere mig i nærhed. Og har savnet min sjælemand, – ikke disse overfladiske seksuelle forhold. Men ham har jeg endnu ikke mødt og ved ikke, om jeg nogensinde møder ham.

Jeg kan godt tilfredsstille mig selv, når jeg får lyst. Jeg har meget svært ved at blive ophidset og skal helst stimuleres med pornofilm. Mange gange føles min klitoris følelsesløs. Den er i hvert fald ikke så følsom som jeg hører andre pigers er.

Når jeg er sammen med en fyr jeg er tiltrukket af og som jeg føler noget for, så har jeg meget seksuel appetit. Jeg kan simpelthen få lyst til ham hele tiden, og bliver meget nemt våd. Jeg oplever tilmed at jeg er ALT for våd også når jeg har sex, som om jeg er for stor, har svært ved at mærke ham og får komplekser, for han føler det sikkert også som alt for vådt.

Jeg føler mig som glædespige – elsker at tilfredsstille en mand, men hvis det nogensinde skal blive til et forhold vil manden jo have at jeg også kan tilfredsstilles. Men, det kan jeg ikke før jeg møder den rigtige for mig. Jeg kan få orgasme alene, men ikke med en mand.

Generelt har jeg svært ved at finde ud af det med sex. Jeg har en masse tanker som jeg ikke ved om er sande. Hvad er normalt, ikke normalt m.m.

Jeg håber virkelig i vil give mig et svar på mine ord i denne mail. Der gemmer sig mange spørgsmål, tanker, tvivl om hvorvidt jeg er normal eller ej.

Hilsen den uerfarne i kærlighed og sex.

 

__________________________________________________

 

Kære uerfarne i kærlighed og sex.

Hvor er der mange ting, som du søger svar på. Vi vil forsøge, så vidt det er muligt, at besvare dine spørgsmål, men vores største og kærligste anbefaling er, at du tager kontakt til en psykolog/sexolog, og får talt ud om din seksualitet, synet på sex og kærlighed, tilliden til mænd og meget mere! For vi kan sagtens skrive en masse til dig her, men i virkeligheden kræver det mere, end blot svar på et brev, for at du tør give dig hen til kærlighed og sex, med den effekt, at du samtidig kan opnå orgasme og føle tillid.

Når man som barn oplever, at blive udsat for seksuelle overgreb, så kan man opleve, at synet på sex bliver som et våben. Det er noget man kan give, for at få noget andet til gengæld, og i dit tilfælde har det måske været et forsøg på at få anerkendelse, kærlighed eller bekræftelse.

Følelsen af, at sex bliver forbundet med noget smukt og gensidigt er sjældent til stede, og grænserne som er blevet flyttet, af de/den voksne der forgreb sig på dig, kan ikke rykkes tilbage. – Derfor er det vigtigt at lære, dels at mærke efter men også at være opmærksom på, hvornår behovet for sex er til stede, og hvorfor det er der!

Kvinder der har været udsat for seksuelle overgreb, oplever ofte at være styret af det der i sexologiens verden kaldes en dysfunktion. – Du er styret af tankerne, hvorfor det er svært at komme ned i kroppen, være psykisk til stede og give slip på kontrollen.

Kvinder oplever at være vidt forskellige, når det kommer til orgasme. Nogle kvinder er meget følsomme og andre kvinder oplever, at der skal lidt mere stimulering til, for at opnå orgasme. Der udover er det ikke spor usædvanligt, at kvinder har nemt ved at opnå orgasme gennem onani, hvorimod det kan være svært at give slip, når man er sammen med en partner.

For eksempel siges det, at kvinder har brug for at forspil på ca. 30 minutter, før hun overhovedet er tændt og varmet op, til at have sex med en partner. – Onani er anderledes. Det kan man sagtens gøre meget hurtigt, fordi målet ikke er nærhed og intimitet, men mere er styret af den direkte orgasme.

De fleste mænd er vilde med, at kvinden bliver våd. Også meget våd. Fordi de opfatter det som et tegn på, at kvinden er tændt og at han har trykket på de rigtige knapper. Derfor tænker vi, at det er din egen angst for, om du er ”rigtig eller forkert”, der igen dominerer dine tanker.

Med hensyn til at føle dig som en glædespige og elske at tilfredsstille manden, så tænker vi, at det er konsekvensen ved de overgreb du har oplevet. At opfattelsen er, at jo mere du kan dække hans behov, jo større er tilfredsstillelsen for dig. – Og det skal du have lavet om på. Sex skal ikke være noget du gør, for at dække hans behov, men noget du gør, fordi du har lyst til at elske og blive elsket! Sex skal være en ”bivirkning” af kærligheden, som du har til et andet menneske, og ikke noget du gør, for at føle at du er noget værd! – At du måske er værd at elske!

Du er nemlig værd at elske. – Og du fortjener at leve et liv i kærlighed, hvor respekt og tillid er hovedoverskrifterne, frem for sex og bekræftelse.

Mange hilsner
Center For Sexologisk Rådgivning

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)