LifeCoach

 

LifeCoach

sexologuddannelse, sexolog-uddannelse, sexologisk rådgiver

Hvad laver en LifeCoach?

 

Der findes mange forskellige typer af Coaches. – Stress-coach, Master-coach, love-coach, Buisness-coach, Salgs-coach, Karriere-coach og mange, mange flere.

 

Hos os bliver du uddannet Lifecoach!

 

Det vil sige, at du kan coache, skabe motivation, kan hjælpe med at eliminere forhindringer, kan løfte og skabe succes hos mennesker der søger støtte til deres egen personlige udvikling, i deres privatliv og i deres kærlighedsliv. Du får viden om alternativer, mønsterbrydning og målsætning og får præcis de kompetencer, der gør dig i stand til at stille de rigtige og mest relevante spørgsmål.

 

Derudover får du en grundig introduktion til skyggecoaching. Skyggesider definerer de sider ved dig selv, som du ikke kan se, men som du alligevel kan have svært ved at acceptere ved dig selv og hos andre. Men skyggesider kan også være positive, og er ofte kendetegnende ved, at du kan genkende dem i andre.

 

Som LifeCoach får du alle de nødvendige kompetencer (og mere til), til at coache og motivere dine klienter og hjælpe dem til at nå de mål de sætter sig for. Med Skyggecoaching får du derudover mulighed for at føre dine klienter med ud på en personlig rejse hvor de lærer at acceptere alle de sider og egenskaber de besidder og derudover ser i andre mennesker.

 

Det skaber autentiske mennesker!

 

Med autencitet og integritet lærer man at tackle konflikter og forhindringer på en hensigtsmæssig måde. Man lærer at tage ansvar for egen andel og holde sig væk fra andres banehalvdel.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus