Parterapeut

 

Parterapeut 


Hvilke kompetencer får jeg som parterapeut?

 

 

Som parterapeut uddannet ved Center For Sexologisk Rådgivning får du de absolut bedste redskaber inden for parterapeutiske metoder, kommunikation, konflikthåndtering og konfliktløsning.

 

 

Konkrete metoder:

 

sexolog, sexologisk rådgiver, lifecoach, kognitiv terapeut, parterapeut

Imagoterapi: 

Imagoterapi har omkring 30 år på bagen og er udviklet af Harville Hendriks og hans kone Helen Hunt. Imago er blevet en internationalt anerkendt terapeutisk tradition med årlige konferencer, forskning og omfattende uddannelsesaktiviteter. Imagoen havde sit udgangspunkt i det parterapeutiske arbejde, men anvendes i dag også i forbindelse med gruppe- og familieterapi. Samtaleformen i Imago er kendt for at være tryghedsskabende og tilknytningsfremmende og kaldes også for den bevidste dialog. – Her er de vigtigste elementer: spejling, lytning, validering og empati.

 

PREP:

PREP står for Prevention and Relationship Enhancement Program og er et forebyggende og relationsudviklende program som er baseret på omfattende forskning ved Denver University. Uddannelsen til PREP-leder kan tages ved Center For Familieudvikling, men på den Sexologiske Rådgiver og Parterapeutuddannelse får du en grundig introduktion til principperne i PREP ligesom du får konkret undervisning i de 4 faresignaler; optrapning, nedvurdering, negativ fortolkning og tilbagetrækning.

 

Kommunikation:

Du får desuden konkrete redskaber til det kommunikative arbejde. Det gælder sprog, verbalt som nonverbalt, aktiv lytning, konflikthåndtering og konfliktløsning, konflikttrappen, tale-lytte-teknik, mediation og meget mere.

 

Forskellige metoder skaber flere muligheder!

 

Og det er netop vores mål, at give dig så mange konkrete redskaber som muligt, så du kan være tryg i arbejdet med mennesker, uanset om det handler om børn og unge, mænd eller kvinder, individuel terapi, parterapi eller mennesker i skilsmisse.

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus