Uddannelsens pris

 

 

Uddannelsen til Sexologisk Rådgiver, LifeCoach og Kognitiv terapeut består af 4 semestre. Vil du have overbygningen som parterapeut med, består uddannelsen af 5 semestre. – Du kan se oversigten HER.

 

Prisen pr. semester er 23.000 kr. som betales forud for hvert semester og senest 6 uger før semesterets start.

 

Samlet pris for den 2 årige uddannelse er 92.000 kr.

 

Ønsker du både den Sexologiske Rådgiver uddannelse og parterapeutuddannelsen er prisen 115.000 kr.

 

Den samlede pris dækker:

 

- 16 undervisningsmoduler á 3 dages varighed
– 20 video-lektioner
– 4 studieture
– 10 sessioner ved en ekstern terapeut
– 30 timers samtalegrupper
– 78 timers træningsgruppe

 

Kompendiet: Psykologiens historie Normalpris 449,- kr.
Kompendiet: Sexologi Normalpris 449,- kr.
Kompendiet: Sundheds- seksualundervisning og familiekundskab Normalpris: 299,- kr.

 

E-bogen: “Hvad er vold” normalpris 129,- kr.
E-bogen: “Forebyggelse af seksuelle overgreb” normalpris 149,- kr.
E-bogen: “Leveregler og Tankefejl” normalpris 189,- kr.
E-bogen: “Seksuelle dysfunktioner” normalpris 149,- kr.
E-bogen: “Din guide til konkrete terapeutiske metoder” normalpris 169,- kr.
Det personlige arbejdshæfte “Din personlige rejse” normalpris: 299,- kr.

 

Søger du om samlet optagelse på den Sexologiske Rådgiver og Parterapeut uddannelse, får du samtidig adgang til 2 gratis kursusdage i markedsføring, som ligger inden for 2 måneder efter den sidste eksamen. Kursets normalpris er 2499,- kr.

 

Derudover får du adgang til et lukket forum både på Facebook og på Dropbox, hvor du har mulighed for at sparre, hente inspiration til markedsføring og får adgang til en liste med relevante links og artikler og andet materiale. Du kan også bruge forummet til at finde studie-, netværks- og/eller supervisionsgrupper.

 

Som Sexologisk Rådgiver, LifeCoach, Kognitiv terapeut og Parterapeut uddannet ved Center For Sexologisk Rådgivning får du desuden adgang til kurser, undervisnings- og temadage til nedsat pris.

 

Du kan vælge om du vil betale uddannelsen på en gang eller om du vil dele den op i 5 rater. På den måde skal du ikke skaffe et stort pengebeløb, men kan påbegynde din drømme-uddannelse, og betale for den undervejs.

 

Ønsker du at betale uddannelsen i rater, koster den 23.000 kr. pr. semester som skal være forudbetalt senest 6 uger før semesterets start.

 

Må du afbryde dit uddannelsesforløb undervejs, har du ikke mulighed for at få dine penge refunderet. Til gengæld hæfter du heller ikke for de moduler, som du ikke har mulighed for at deltage på. – Det kalder vi gensidig respekt…. – Til gengæld kan du starte på uddannelsen igen på et senere tidspunkt, fra det modul hvor du stoppede…

 

Har du spørgsmål til det økonomiske, er du velkommen til at sende os en mail… – Vi betragter os selv som fleksible, og ved hvor frustrerende det kan være at have en drøm, hvor det økonomiske står i vejen.. – Derfor vil vi gerne høre hvad du har gjort dig af overvejelser.. – Dog må vi tilføje, at vi har presset prisen for at alle kan være med.. – Vi har derfor ikke mulighed for at tilbyde fripladser og vi har heller ikke mulighed for at ændre på prisen… – Men måske har du brug for en anden betalingsordning, kan stille garanti eller andet.. Og der findes ikke nogen dumme spørgsmål…

 

 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus