Udvidet sexolog uddannelse

sexolog uddannelse

Sexolog uddannelse

 

Her bliver du ikke kun sexolog – Her får du en omfattende og langvarig uddannelse med fokus på egenterapi, psykologi, sexologi, parterapi og konkrete metoder.

 

Uddannelsen består af 5 semestre;

 

1. semester består af 6 måneders egenterapi, samtalegrupper og personlig udvikling med præsentation af de forskellige metoder der præsenteres på andet semester. Deltagerne skal derudover arbejde målrettet med arbejdshæftet “Den personlige rejse”, som er et hæfte på 84 sider med opgaver og øvelser til deltagernes egen udvikling.

 

2. semester består af 6 måneders undervisning og gennemgang af konkrete metoder til det terapeutiske arbejde, blandt andet kognitiv terapi, narrativ terapi, Imagoterapi, Coaching, kommunikation og mindfulness. Her trænes metoderne i praksis med udgangspunkt i deltagernes egne udviklingspunkter.

 

3. semester består af 6 måneders undervisning og gennemgang af psykologien, psykologiens grundlæggere og betydningsfulde begreber, der har betydning i arbejdet med terapi. Blandet andet kriser, identitet, selvværd og selvtillid, depression, angst, grupper, mobning og meget meget mere.

 

4. semester består af 6 måneder med fokus på sexologi, sexologiens grundlæggere og gennemgang af vigtige begreber der gør sig gældende i arbejdet med seksuelle problemstillinger. Deltagerne undervises ligeledes i seksualundervisning og vil få udleveret konkret materiale der kan anvendes i seksualundervisning.

 

5. semester består af 6 måneder med fokus på parterapi, kønsroller, parforhold, graviditet, familieforøgelse, utroskab, skilsmisse. Her trænes parterapeutiske metoder i praksis, ligesom alle deltagere vil få udleveret konkrete øvelser der kan anvendes i terapien med par.

 

Her bliver du ikke kun sexolog!

 

Her kalder vi det Sexologisk Rådgiver. – Men derudover får du også titlerne LifeCoach, Kognitiv terapeut og Parterapeut.

 

Du kan læse meget mere om uddannelsen HER

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »