Væmmes ved sex!

Hej brevkasse.

Sexolog og parterapeutJeg er i starten af 30’erne og har verdens dejligste kæreste. Vi har været sammen i 8 år, og har en skøn dreng på 2 år. Vi elsker hinanden og vores lille familie overalt på jorden, men sex eksisterer ikke og skylden er på min side.

Min lyst til sex og i det hele taget intimitet begyndte at aftage allerede inden vores søn blev født og det er blevet værre og værre. Jeg har opsøgt flere læger og det er som om de ikke forstå mit problem og alvoren af det.

Jeg føler selv at jeg godt kunne leve uden sex resten af mine dage. Tænker aldrig på det og ser jeg noget der kunne minde om det i fjernsynet, skifter jeg kanal.

Vi har prøvet og prøvet men jeg kan bare ikke. Føler det nærmest som et overgreb og er så bange for, at tingene ikke kan blive anderledes. Tror I parterapi ville kunne hjælpe?

Håber meget I kan hjælpe.

Med venlig hilsen
RK

 

_____________________________________________________________________

 

Kære RK.

Vi forstår fuldt ud din frustration. – Det er så svært at forstå, hvorfor man pludselig mister lysten, når man føler at kærligheden er den samme.

Umiddelbart tænker vi, at terapi vil være en god løsning. – Først og fremmest for dig, og måske senere hen med din partner. – Dels for at komme helt til bunds i, hvornår du mistede lysten, og derved måske finde årsagen til, hvorfor du mistede den!

Måske handler det om, at du har svært ved at definere hvad du i virkeligheden har brug for. – Og for at demonstrere dette, giver du helt afkald på sex. – For at signalere, at der er noget der ikke er, som det skal være! En anden årsag kan være, at du har svært ved at give dig hen til den kærlighed, som din partner har til dig, – måske fordi du på den måde føler, at du har kontrol over situationen. En helt 3. tredje ting kan være, at din kæreste måske slet ikke ved hvilke knapper han skal trykke på, og at effekten af det han gør, får dig til at føle dig som et sexobjekt, frem for en kvinde, der er værd at elske. – Der kan være mange flere årsager, men dette kan være nogle af dem.

Den virkelige grund er nemmest at finde gennem terapi, hvorfor du bør overveje, om ikke dette kunne være løsningen for dig.

Vi sender dig vores aller kærligste tanker,
Center For Sexologisk Rådgivning.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)
(Next Post) »