Sexolog og parterapeut uddannelse

Vil du være med til at løfte niveauet?

Sexologuddannelse

Vi søger kvalificerede mennesker, som har et brændende ønske om at støtte andre i deres personlige udvikling.. – Er du én af dem vi søger?

Her får du fuld valuta for pengene!

Gennem egenterapi, Supervision, og 4 spændende semestre i henholdsvis psykologi, sexologi, parterapi og metode får du al den viden der er nødvendig for at arbejde med mennesker. Men ikke nok med det. – Du træner også alle dine færdigheder, så du efter endt uddannelse er trænet i kontakten, etikken, opstarten af egen virksomhed og selvfølgelig føler dig tryg og sikker i de forskellige metoder du har lært på uddannelsen..

Vi tror på at mennesker er forskellige!

Derfor får du ikke kun træning i én, men hele 3 konkrete og anerkendte metoder. – Derudover bliver du introduceret til yderligere 3 metoder, som du kan supplere dit arbejde med.. – Man kan nemlig ikke skære alle over en kam! Hvor en metode er passende i en situation, vil en anden være mere passende i en anden sammenhæng,

Psykologien er vigtig!

For at kunne arbejde med mennesker, er det vigtigt at du har de grundlæggende færdigheder i orden.. Derfor får du en grundig introduktion i psykologiens historie, indblik i de forskellige psykologiske retninger og naturligvis en stor forståelse for menneskets udvikling, identitet selvværd og selvtillid, læring, IQ, EQ og sociale færdigheder. Derefter vil du få al den nødvendige viden der knytter sig til seksualitet, den seksuelle udvikling, pubertet, kønssygdomme, graviditet, kærlighed og parforhold, skilsmisse, utroskab, seksuelle dysfunktioner, perversioner og meget, meget mere.. På semesteret i Parterapi får du en stor viden om køn og kønsforskelle, maskulin og feminin essens, jalousi, grundlæggende værdier, kommunikation og konfliktløsning og på semesteret i Metode får du en grundig oplæring i Narrativ teori og metode, Kognitiv terapi og Imagoterapi. Derudover introduceres du til Coaching, Skyggearbejde og Mindfulness.

sexologisk rådgiver, lifecoach, kognitiv terapeut, parterapeut

Vi lover dig, at du efter endt uddannelse vil have alle de rette redskaber!

Redskaberne ruster dig til at arbejde med mennesker, så du kan tilbyde terapi til både individuelle og par, du kan undervise i seksualundervisning, du kan holde foredrag, kurser, samtalegrupper og temadage.. Du kan have brevkasser, skrive artikler og blive en kompetent skribent og blogger der skriver om mellemmenneskelige forhold, kærlighed, seksualitet og meget mere…

Vi glæder os til at se dig!

Vi stiller kun ganske få krav.. – Du skal være fyldt 25 år.. Du skal være villig til at prioritere uddannelsen højt.. Du skal rumme empati.. Du har gerne en mellem eller lang videregående uddannelse, men hvis ikke, så har du en anden relevant baggrund, som du beskriver i din ansøgning… Du er rummelig og engagerer dig i uddannelsen, dine medstuderende og de temaer der undervises i..

Vi garanterer omvendt et højt fagligt niveau… – Dygtige og kompetente undervisere…. En respektfuld omgangstone.. Plads til forskelligheder og nye vinkler og perspektiver.. Mulighed for at debattere og diskutere i studieregi… Masser af træningsmuligheder og et godt socialt miljø i rare omgivelser….

Er du interesseret i at vide mere om uddannelsen?? Så læs mere HER

 
 

 

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus