Vilde orgasmer!

Hej brevkasse.

orgasme, terapi, uddannelseMin kæreste og jeg har det godt sammen I sengen, men der er noget jeg har tænkt på.

Når jeg ligger på maven og han har en finger oppe analt og samtidig stimulerer klitoris så kommer jeg den ene gang efter den anden. Jeg bliver meget våd, og føler, at det nærmest løber ud af mig. Jeg ved, at det ikke er urin, for jeg har tisset af, inden vi går i gang.

Ved I hvorfor det sker?

Hilsen en glad pige på 37 år

_____________________________________________________________________

 

Hej glade pige.

Fortsæt du bare med at være glad. – På bagsiden af klitoris sidder G-punktet, og umiddelbart kunne det tyde på, at det du oplever, er en sprøjteorgasme. Måske sker det ved, at han via endetarmen får lagt et pres på dit G-punkt, hvilket resulterer i, at der bliver afgivet væske fra skeden.

Har hentet en beskrivelse fra artiklen ”Orgasmejagt”, som ligger her på hjemmesiden:

G-punktsorgasme: 2-5 cm. inde i skeden, finder man kvindens G-punkt. Hvis det er svært at finde, kan du placere tommelfingeren ovenpå hendes klitoris, og føre pegefingeren op i skeden. Før tommelfinger og pegefinger mod hinanden, og G-punktet vil som regel træde frem. G-punktet sidder nemlig ofte på klitoris bagside. Det kræver god motion at give kvinden en G-punktsorgasme, da området skal masseres og gnubbes, over en lang og intens periode. Når en kvinde opnår en sprøjteorgasme/ejakulation, kan hun sprøjte helt op til halvanden deciliter. Ejakulationen kommer som en ”bivirkning” af stimulation af G-punktet, og er ikke nødvendigvis en del en G-punktsorgasmen. Bag ved g-punktet sidder der nemlig i forbindelse med urinrøret omkring 30 kirtler. Det er disse kirtler der afgiver væsken, som ikke kommer fra blæren, og som derfor ikke er urin. Væsken produceres af en kirtelsamling, de parauretrale kirtler, som ligger i det svampelignende væv omkring urinrøret og udmunder i det. Urinrørsvævet har den funktion, at den lukker af for urinrøret under ophidselse, og beskytter derved urinblæren mod indtrængende bakterier, og sørger dermed for, at det næsten bliver umuligt, at tisse under ophidselse.

Dette er en rigtig dejlig orgasme, hvorfor du blot skal nyde, at du er i stand til at opnå denne.

Kærlige hilsner
Sexolog Tanja Rahm.

 

Hvorfor ikke dele den med dine venner?

Share to Google Plus
« (Previous Post)